enzo 21 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji dvotočkaši. Ja možda ne idem po Evropi ali za nepuna dva mjeseca, ja sam odradio oko 6000 km sa svojim TDM-om i mogu vam reći da mi se sve to jako dopada. Izvolite posljednje moje putovanje da vidite. U utorak sam se zaputio do Žabljaka ali ovaj put ''desnom'' stranom karte. Dakle: 1.Herceg Novi 2. Kotor 3. Budva 4. Cetinje 5. Podgorica 6. Kolašin 7. Biogradsko jezero 8. Mojkovac 9. Most na Tari 10. Žabljak 11. Šavnik 12. Nikšić 13. Podgorica (spavanje - mada nisam morao ali sam htio - a došao sam u PG u 17:15 ) 14. Cetinje 15. Budva 16. Tivat (trajekt) 17. Herceg Novi Fotografisati sam počeo tek prije Brajića, jer mi se nije dalo koliko je lijepo vrijeme bilo za vožnju. Pa da počnemo. 1. Bye Bye primorje 2.Ovoliko me koštao put do Podgorice (TDM 850 3VD - normalne vožnje 3000/min prosječna vožnja ) 3.Nacionalni Park Biogradska Gora 4.Ja mentol 5.Biogradsko Jezero 6.Biogradska Gora i njene ljepote 7.Animator Parka. Duša od čo'eka. 8.Mrtva Priroda 9.Poziranje 10.Ide se prema Mojkovcu - ili se prošao Mojkovac, nisam siguran 11.Crna Poda + Panorama 12.Rijeka Tara i malo prije mosta na Tari 13.Pogled nizvodno sa mosta na Tari ( inače moj favorit - fotografija) 14.Još jedna u nizu fotografija sa mosta 15.Interesantno koliko god da put postoji blizu kuće, ona je u sred ničega, na litici. Još jedan od pogleda ka obroncima kanjona Tare 16.Rijeka Tara 17.Rijeka Tara 2 18.Rijeka Tara 3 19.Bračni Italijanski par na putu za Budvu 20. Scusi, puoi fare una fotografia? Grazie 21.Žabljak ( Kad se popneš sa Đurđevića Tare i pogled sa vrha uspona) 22.Put Žabljak - Šavnik 23.Poslije fotografije sa ovčicama sam pravo u PG stigao, prespavao i sutra pravo na posao. Marina Porto Montenegro 24.Dođoh na pumpu i natočih i evo cifre ( PG - Tivat - +2€ za trajekt - HN ) 25.Brojčanik je zvanično odbrojao 350 milja ili ti 563 km za ovu čitavu avanturu u utorak i dio srijede Hvala vam i do sljedećeg viđenja i čujAnja. Da ako se nekad i vidimo i čujAmo Adio 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Jel si do Kolašina od Podgorice išao preko Bioča i Matiševa ? Ako jesi, kakav je put ? Inače volim da vozim kroz Montenegro zbog puteva, prirode, i cena ( povoljnih ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 28, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti je ovo lepa vožnjica i hvala na ovim lepim slikama. :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan eXtra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Hvala enzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam preko Bioča i Mateševa i mogu vam reći da je lijep put samo postoji jedna mana. ''Nikad stići''... Sve same krivine i mali tuneli i ljudi voze nenormalno. Imao sam dva puta stani pani situaciju... Ali da je lijepo - jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djeric_tdm 6 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za putopis,na svakom koraku se vidi koliko je Crna Gora lijepa,još putovanje sa TDM-om.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Septembar 29, 2012 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan slike su prelepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Septembar 30, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Enzo,dobar početak .Jel ovo kazaljka od sata nije izdržala brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, samo je odjednom pukla. Ja inače ne vozim brzo uopšte. Tu do 100 km/h i to je maksimum. Ali jednostavno nije mogla više Sada kada spremim zimi motor u garazu, onda ću da ga skinem i sve živo da pročačkam od tih sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekas.srb 14 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: beograd vozdovac limassol kipar Motocikl: afraca rd7 bmw k 12rs Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznjica,a gde si vozio popodne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 3, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan cujem li da ces ti na moru da spremis motor za zimski san ? prebicu te kad sidjem dolje za vikend )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke i odlicna tura! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enzo 21 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznjica,a gde si vozio popodne? Malo pojasni molim te, ne razumijem te baš najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 4, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Divne fotke i divni predeli... Naravno i putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antares 0 Napisano Octobar 17, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako lepse provesti par dana...mozda u kladionici ?? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Januar 27, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan prekrasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja ne videh ovo ranije Svaka cast kolega lepo utrosen dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...