Jump to content

Moto Zajednica

zekas.srb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zekas.srb

  • Rođendan 28.02.1961.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd vozdovac limassol kipar
  • Interests
    zene,zene,motori,motori
  • Motocikl
    afraca rd7 bmw k 12rs

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zekas.srb's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. morao sam da se ukljucim,ja sam cica od53god,vozim afriku 750,bmwk1200rs i burgmana 650e ,sa burgom sam isao sa kipra do srbije i boe odmorani opusten,vozio najbrze 180 i nisam ni leteo ni lelujao,teska je to mrcina,potrosnja 5.5 sa bembarom idem i do 260km ali sam nesposoban za hodanje par dana,sa afrikom,dupe ne osecam nedeljama,a ruke mi bride bar 2 do3 dana,vozim 45 godina bez udesa,i mozda sam i ostario i odrtaveo ali 5000 za dva dana i jednu noc,nisam bas video na ovom sajtu puno,jedino sa gomilom plastike,el.frizom na tunelu tj burgijem putovao sam sa zenom.55kg,ja 125.kg i 196cm bisagama i koferom pozadi ko u citroenu cx ispruzenih nogu,napominjem da nisam vozio ispod 130 na autoputu ponegde i 180 duze vreme,nocu od plovdiva do sofije,tako da o uvijanju rama i ciklistici ne treba pricati bar ne o bergmanu,skini kostur sa neta zacudices se ramom.SNAGA I BRZINA NISU U MOTORU NEGO U GLAVI,rece neko i dozive starost.postovanje brzima,ludjima i sa vecim cojones.
  2. srecno,mada izjedoh levu saku od ljubomore dok sam gledao slike
  3. za cenu kaiseva na kipru brgm 400-120e brgm 650 210e zoves narucis posalju ti postom platis i namestas sam jedno sat vremena.postarina oko 10e.
  4. progutao u komadu,putopis,samo takav,velika sreca za tebe sto imas vericu,ovu moju kipranku bi zadavio vec kod bubanj potoka,uzivam u tvojim putopisima,i nismo jos zze.a bacanje mi preko 50god.u avgustu sam bio u bgd sa kipra oko 5000km.veliki pozdrav
  5. lepa voznjica,a gde si vozio popodne?
  6. zekas.srb

    K1200RS 1997-2004

    motor 2002 verzija 96ks vozim ga samo 9 meseci,i presao7oookm,od toga 5ooo proslog meseca,kipar,turska srbija i nazad. veoma udoban ,brz,stabilan motor,sa kvalitetnim zavrsnim finisem.voznja uzivanje, polozaj nogu uzas,da su mi noge krace,u proporciji kao kod simpaze bilo bi milina ,ovako patnja ziva a visok sam uobicajeno za srbiju 196 i 130kg.potrosnja ful tovar plus zenetina 5.75l/100 pri proseku 120/160km/h.u pocetku sam planirao da ga vratim na 130ks cipovanjem ali sam odustao jer zaista nemam potrebe,dosta je i 96ks.nije potrosio nista nicega sem benzina.jako zadovoljan i srecan ko cigance u bioskopu,cekam priliku ,za svetu kravu,do tada ostaje kod mene..
  7. planiram da prvog augusta iz turskog dela kipra zapalim za bgd. pauza kapadokia 5 dana,kamp,pa onda za istanbul 5 dana i napokon bgd 7 dana .povratak u tursku 20 avgust ujutro.ima li koga ko bi bio zainteresovan za put u tursku 20 avg.
  8. zekas.srb

    kupujem

    marko 82, hvala na ponudi za l velicinu bojim se da samo 5xl odgovara.
  9. zekas.srb

    kupujem

    kupuj, em moto jasu veliku sa svim protektorima vetro-vodo nepropusnu od tkanine ne koznu nova nosena nema veze boja nebitna samo da nije roze
  10. kupujem bocne kofere za bmw 1200 rs o2 ali samo za ovaj model jer nista drugo ne odgovara,placam slanje na kipar,takodje kupujem textil moto jaknu sa protektorima vel 62 nebitno nova polovna boja kroj.
  11. za drug clan/majstor za bmw je zamenio plocice i nista vise,za ostalo me ne pitaj jer ne znam,znam samo da imam dva manja akomulatora umesto jednog ,predhodni vlasnik je postavio tako,mozda je zbog toga,e sad momak koji mi odrzava motor stavio ga je na komp,i kaze mozda je akomulator,posle da je to boljka ovih modela,zatim da to tako radi pre crkavanja,pa sad ti veruj,mozda bi trebao da ga razbijem da se uozbilji ili sta vec,pun mi ih je ku..c vise,ciganska posla
  12. molio bih pomoc ili misljenje,lica iskusnijih u ovom problemu.na k12 rs lampica za abs normalno gori dok ne predjem par metara,zatim se gasi i ne pali u voznji.tako je bilo mesec dana poske kupovine,zatim sam menjao zadnje plocice ,i pocela je igranka,blinkuje naizmenicno abs lampica i trougao upozorenja do nje .ponekad se ugase obe,pa pocnu ponovo.ovim magarcima na kipru ne verujem nista,pa bolje da trazim strucno misljenje od naroda koji ume sve da popravi,znam da je najednostavnije da kupim novi abs i dam majstoru da ugradi ,ali taj sex kosta bar somica koje nemam,a i da imam odakle mi. s dubokim postovanjem umovima ,zekas.srb. ili zeka sa centralnog groblja.
  13. jbg deciji broj,steta bas mi se svidja
  14. svim bajkerima sretna nova godina i mnogo bezbriznih km

    1. Steel_Stallion

      Steel_Stallion

      evo jedan zec ti to isto zeli! sve najbolje!!!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja