Ninja7 31 Napisano Octobar 2, 2012 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan U praksi, a to znam iz mnoogo primera, sudija uzima zapisnik od pandura i presudjuje onako kako su panduri dali misljenje, verovatno jer su oni bili na licu mesta...tako da, ako imas brata/prijatelja/rodbinu/para i urgira se ili na licu mesta ili isti dan da se u njihovom zapisniku napise da nisi kriv, onda naravno nisi kriv...a u suprotnom si naravno kriv ... i to je onaj merodavniji, ulicni zakon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Metak, nemoj i ti u krajnost da ides. Kako nema prednost? Prednost je da stignes pre i da se ne skuvas u jakni. Sve ima prednosti i mane, a na nama je da odlucimo koje prednosti nam vise odgovaraju Dobro, za stizanje pre mi nije bitno ali kuvanje u jakni vec jeste. Mada iskreno se ne bi ni usudio to raditi, kakvih mentola ima, samo mi jos fali da mi neki vrata otvori. Ovde polude ako se ne krene sa semafora u roku od pola sekunde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 3, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zakonom se nista ne dozvoljava. Sve sto nije zabranjeno je dozvoljeno. Tako je. A da bi bilo dozvoljeno, u nasem slucaju, mora da se prvo u definiciji pojmova na pocetku zakona navede nekako pojam problacenja motora na semadoru da bi se razlikovalo od obilazenja kolone. Ovako jako lako moze da podpadne pod obilazenje kolone. Ne treba eksplicitno da se dozvoli vec da se definise i time je, ukoliko se ne zabrani, implicitno dozvoljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel se moze neka peticija napisati ili tako nesto? Mislim da li bi oni uopste reagovali na tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 3, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tesko.. Mada, realno, ima bitnijih stvari za koje bismo mogli da se borimo. Npr ukidanje one gluposti da vozimo desnom stranom trake i slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan E to bi vec bilo lepo kada bi ukinuli, ovako mu dodje kao da pozivamo da nas ljudi isecaju kad god im pukne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 3, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jedan od komentara skoro na b92 (ili Blic) ide otprilike ovako: Nerviraju me motoristi, stalno se mrdaju levo desno u traci, ne mogu da ih obidjem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 3, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zakonom se nista ne dozvoljava. Sve sto nije zabranjeno je dozvoljeno. Tako je. A da bi bilo dozvoljeno, u nasem slucaju, mora da se prvo u definiciji pojmova na pocetku zakona navede nekako pojam problacenja motora na semadoru da bi se razlikovalo od obilazenja kolone. Ovako jako lako moze da podpadne pod obilazenje kolone. Ne treba eksplicitno da se dozvoli vec da se definise i time je, ukoliko se ne zabrani, implicitno dozvoljeno. Ma ovaj ZOBS je jednom rjecju komedija: 74) preticanje je prolaženje učesnika u saobraćaju pored drugog učesnika u saobraćaju koji se kreće kolovozom u istom smeru, 75) obilaženje je prolaženje učesnika u saobraćaju pored drugog učesnika u saobraćaju koji se ne pomera, objekta ili prepreke na kolovozu, Ako pogledeamo sta je kolovoz, onda je zakljucak da ne smijes da prodjes pored kolone zaustavljenih vozila u suprotnoj traci. Kazem vam ja da je rakije bilo u izobilju kad se ovo sastavljalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 3, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je rupetina u zakonu. Zaista smesno Kombinacijom 55.3.2 i ovog 75 mogu da te osude ako si prosao pored kolone u suprotnoj traci - ako kolona stoji Znaci cim oni stanu, i tvoja radnja postane "obilazenje" ti krsis zakon :D Daj jos, lepo je znati Eto, ne samo da su zabranili obilazenje na semaforu, vec obilazenje kao pojavu u potpunosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...