dinja90 0 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pojedu klacaklice da li je moguce da se nasteluju ventili, jer pokusavam vec mesec dana da nastelujem, stelujem ventile na 0,6mm, postavim na T-tacku i kad sve nastelujem , okrenem rucno magnet ide pola kruga i zakaci nece ni makac , , kad rastelujem usisne ventile i stavim ih na 0,80 ne zakacinje , ali je veliki zazor.samo mi se javlja problem kod usisnih gde vrh bregaste udari u klackalicu i nece dalje, trazi veci zazor, a pri vecem zazoru se mnogo cuju.Sta bi mogao da bude problem.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dinja90 0 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dal niko nece da savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не могу да нацртам у глави слику по речима које си написао. Шта ти се појело на клацкалицама, оне површине које се возају по бреговима брегасте? Ако је тоо у питању, купуј ново, а и саму брегасту. И можда си само погрешно написао, али зазори би пре требало да буду 0,06, 0,08 мм, а не 0,6 или 0,8 мм. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dinja90 0 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan lose sam se izrazio , izlizale se povrsine koje se voze po bregovima...ne rekli su mi da stelujem na 0,6 0,8, pokusacu sa 0,06 i 0,08.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Стани мало. Не знам шта је декларисала фабрика, да ли је 0,06, 0,08 или чак и 0,1 мм, али сам убеђен да нису 0,6 или било који десети део милиметра. Али свеједно, ако су оштећени брегови брегасте и клацкалице, замена је неминовна. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dinja90 0 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osteceni su, sad sam skinuo i vide se risovi po bregovima , tako da moram sve jedno da kupim i bregastu i klackalice.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...