Lazio 0 Napisano Octobar 4, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi probao sam Versisa aooo top motor, kako mi se svidio kako se vozi, bas svidio, e sad jedno me bas kopka, malo sam trazio po forumu da pogledam i nisam nasao . mogu li druge viljuske njemu da se stvae nekako mi malo grdan naprijed. ali mi je generalno extra , bas sam malo vise vozikao ( pozajmio od druga) ovaj je bio 2004 ili 05 godiste. topp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan ako imas mozga, dovoljno da kontrolises svoj adrenalin uzmi odmah najsnazniji od tih motora, odnosno FZ6n (ili s). svaki ce da ti postane preslab posle nekog vremena pa bolje da to dodje sto kasnije... da ne pominjem sto ce najcesce dvoje biti na motoru i sto si 185/95... masivnija viljuska, siri tocak... sve ce ti to faliti posle nekog vremena... a snaga najvise srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazio 0 Napisano Octobar 15, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovako i vas da obavijestim, da ne pomislite da sam zalutao . morat cu odloziti kupovinu motora sad za sad, skoro sam saznao da ocekujemo prinovu u kuci, pa je to i glavni razlog, jer se sad moraju kupovati druge stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva prinova... kupuj motor covece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 16, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovako i vas da obavijestim, da ne pomislite da sam zalutao . morat cu odloziti kupovinu motora sad za sad, skoro sam saznao da ocekujemo prinovu u kuci, pa je to i glavni razlog, jer se sad moraju kupovati druge stvari ooo mashala u kuci kao ti ili neko tvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...