BaneR 64 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj motor Suzuki DR 600 Dakar. Razlog prodaje je kupovina auta. Vodi se na mene (vlasnik). Motor je u dobrom stanju. Prva boja. - 1987 god. - 44 KS. - presao: 56 662 km. - registrovan do 29.08.2013 god. - Kofer KAPPA. Na 56 000 km. zamenjene karike, kupljene preko Bere original Suzukijeve placene oko 70 eur. - 22.08.2012 god. stavljen nov akumulator Exide. (garancija 1 god. + fiskalni racun) Ostalo sto je radjeno radio je majstor Bokilic, sve u zadnjih mesec dana. Radjeno na 56 500 km. - Zamena ulja u motoru (Bardahl). - Dve nove svecice. - Karburator rasturen do poslednjeg srafa i ociscen. - NOV lanac bregaste: Kupljen preko Bere, original Suzukijev placen 95 eur. Gume su na oko 40%. CENA: 1250 EUR. Bane 069/02-35-420 Motor se nalazi u Batajnici. Zbog mog posla moze se desiti da se ne javim na telefon, ali cu vam se javiti prvom prilikom kada budem mogao. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 27, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motor, svidja mi se jer bi reko da je ceo kompletan ( da nema budževa ) i da je lepo očuvan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 28, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisice hvala na komentaru. Motor je bas lepo ocuvan, mislim ima po koju ogrebotinu (nije nov). Pali veoma lepo, posle par dana ne vozenja upali iz prvog ili drugog kurblanja. Moze Zamena za auto, jeftiniji, ili u ovoj ceni. A moze i za malo skuplji uz moju doplatu oko 200-300 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna masina, moj drugar se sa slicnim vec godinama voza bez veci problema samo ti je cena debelo iznad realne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 29, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Cena u zameni ostaje 1250 eur. Cena za kes je podlozna dogovoru, ali samo kada se vidi motor uzivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 6, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja DR-a je postala Hitna. Tako da je zadnja fiksna cena: 1 000 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Novembar 5, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan DR i dalje trazi novog vlasnika. Cena ostaje 1000 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Decembar 7, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Cena za kes: 1000 eur. fixna U Zameni oko: 1200 eur. Moze Zamena za Automobil plus moja doplata do 500 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, najvise bi mi odgovarala zamena za auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...