hitman 352 Napisano Septembar 26, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega nije trenutno u mogucnosti, pa kacim oglas umesto njega .. Na prodaju Honda Africa Twin RD07 1993 godiste, presla 87000km u perfektnom stanju bukvalno bez ulaganja, pre 2000km uradjen servis, promenjene obe gume, lanac i lancanici, prednje i zadnje plocice, registrovan do sledece godine. Puno dodatne opreme: - centralni stender - prednji rol-bar - zadjni rol-bar - aluminijumski nosac kofera - Givi kofer - Akrapovic auspuh (originalan) - povisenje (rejzeri) volana - stitnici za ruke ojacani metalom - povisen vizir Cena 3100e. moze zamena za hard enduro motor u toj vrednosti (prednost KTM EXC ili Yamaha WR) ili moja doplata. Nikola, Beograd - 063371456 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 26, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj motor cesto u Makenzijevoj i mogu reci da je stvarno perfektan. EXTRA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 26, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska Afrika...vrhunska... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor ali sa sarama na rezervaru bice jos lepsi..meni omiljena kombinacija boja...srecno sa prodajom i ja sam moju morao da menjam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno bez ulaganja! Znam masinu odlicno, zao mi je sto nemam da dobacim! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem vlasnika. Jako pedantan decko! Afrika za preporuku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 22, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: Sa Akrapovic auspuhom 2800e. Sa Leo Vince auspuhom 2600e. Bez auspuha 2500e. U medjuvremenu montiran punjac 12V i indikator punjenja (Joska) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Octobar 22, 2012 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor ali sa sarama na rezervaru bice jos lepsi..meni omiljena kombinacija boja...srecno sa prodajom i ja sam moju morao da menjam... A stvarno, gde su mu šare ? Nešto mi je ovako, kako da kažem.... Jel' to farbano ? O čemu se radi, ako nije teško za objasniti ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Novembar 5, 2012 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: Sa Akrapovic auspuhom 2800e. Sa Leo Vince auspuhom 2600e. Bez auspuha 2500e. U medjuvremenu montiran punjac 12V i indikator punjenja (Joska) A jel moze leo vince bez motora? po kojoj ceni? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...