dzony_1100 427 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari prodajem Passata 1.9tdi 101ks. Auto je kod mene vec neko vreme,prilicno sam zadovoljan autom,ali kao i sve ostalo brzo mi dosadi. Ovo je vise za nekog ko voli "porodicni auto" . U auto nema ulaganja,veliki servis mu je uradjen pre 20.000 (ulje u motoru i menjacu,svi filteri,spaneri,diskovi-plocice,trap...i td) za sve sto je radjeno imam racune. Nikad nije havarisan. Stvarno auto u jako dobrom stanju i limarija i menjac i motor. Od opreme xenoni,parking senzori,automatski menjac,tempomat,valjda sam sve rekao Cena je 6500e .... Za kes cena ide dosta dole. Moze zamena naravno prednost bmw e46 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us http://imageshack.us/a/img411/9251/26082012548.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi auto je bombona... Za kes poveliki popust,ko dodje nece se pokajati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Definiši preciznije "poveliki popust" 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Octobar 5, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno dobro izgleda! Elem. bitnije je to sto ima projektore nego xenon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1003 Napisano Octobar 5, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Eh...kad god naleti ovako nesto nema se para...jbga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 5, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Definiši preciznije "poveliki popust" Da li je stvarno potrebna definicija za to? Dodjes,pogledas,kupis...odes kuci zadovoljan Tony: Razumem te u potpunosti... Naletece nesto uvek,samo ovo drugo nesto nece da naleti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 7, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85468-vw-polo/ + doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne druze hvala ti... Dobijam prinovu za koji mesec pa mi tako nesto ne bi odgovaralo Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 11, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna prodaja i dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Octobar 11, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Passat je odlican auto....a pritom je i super ocuvan... Svidja mi se sto su na ovom restajling modelu izbacili onaj krzljavi desni retrovizor i ubacili normalan... Srecno sa prodajom....verujem da ce se brzo prodati... P.S. ako nekom trebaju isti takvi farovi, originalni u dobrom stanju neka se javi... Pozz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 12, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze,nadam se i ja da cu ga udomiti uskoro,sto bi rekli ljudi vredi novaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim nigde broj telefona, posalji mi na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Eto najvaznije sam zaboravio Br 063 655 765 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat passat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...