Miladin 0 Napisano Mart 15, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se cuo sa burazerom hoce da pazari RF600 i trazio moje cenjeno misljenje . Naravno da nisam znao nista da mu kazem taj motor sam vidjao u NS dve sezone :roll: ali nisam imao prilike da pricam sa vlasnicima istog. Pa me interesuje iskustva nekog od vas. Mali Caca, Cale vase opinion? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 15, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imao ga je jedan moj poznanik neko vreme, pokušavao je na razne naèine dušu da mu izvadi, da ga slomije, al' nije uspeo u tome. Lepo radi, pouzdan, malo skromnijih performansi od ostalih R-ova al' to nije ni važno i malo ga ima kod nas. Malo je i nepopularniji pa samim tim i teži za dalju prodaju al' to su sve sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 15, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da probam taj motor, za ono vreme sve pohvale , ali sam cuo od nekih iskusnih ljudi pre par godina, da je to Suzukijev najlosiji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je to motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...