Dzigi 12 Napisano Septembar 20, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ovakav deo TENSION STRUTS WITH MOUNTING kataloskog broja 33 53 2 345 297 Svaki info je dobro dosao ! tel 064 1106926 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 20, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Deltu ili Radulovića... Stiže za desetak dana kad poručiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Tu mi se javio problem ! 22500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 21, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan u delti?? prema bmw online katalozima, taj deo kod nas ne bi trebao da bude više od 60-70 EUR pošalji mail u BMW HR i BMW SLO, pa uporedi cene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Zvacu hr i slo. U Radulovicu i Delti je ta cena.Iako katalog on line kaze drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Novo naj jeftinije sto mogu da nadjem je 160e oba. Znaci trazim polovno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Novembar 22, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Malo zanimljivosti! Ko mi nadje, na poklon dobija kacigu (jet fina,kulturna,cista,metalic crna) Da ponovim - STENDER,COPAVA,POLUGE (standard ili mounting) HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Novembar 22, 2012 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kad je to meni trebalo tražio sam da mi naprave od prohroma, ali pošto se prohrom teško obrađuje na kraju mi je obližnji strugar napravio deo pa čak ga je i niklovao.Ispalo je mnogo bolje nego fabrički a sve me izašlo 50 evrića. To bar nije nekakav komplikovan deo za napraviti. Imaš i u Luisu za skoro sve vrste motora taj deo za spuštanje ili podizanje visine sedišta, pogledaj i kod njih ali tu je već 70 ili 80 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan U Luisu nema! A za strugara bi jos pricekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan nk 5 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Niksic Crna Gora Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba za djelove rashodovan ili havarisan BMW F 650. Ako znas da nedje ima javi, pa bih ga kupio, a ti uzmi ove djelove sto tebi trebaju. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga nadje, dobije od mene kacigu ! Jovane i ti si u igri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 23, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi dao za havarisanog f-a? koristim mangulica tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan nk 5 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Niksic Crna Gora Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST Prijavi odgovor kao problematičan Koja je godina, koliko je havarisan, u kakvom je stanju agregat i koja je cijena havarisanog f-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 12 Napisano Novembar 23, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW f 650st Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam nasao! Samo da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 24, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam nasao! Samo da proverim. ајде ајде чекамо сви Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...