SHOKLA 1747 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 1485 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Javicu se koliko danas-sutra. U nekoj sam vremenskoj stisci ovih dana. Malo sam zaboravio na ovu temu, a resenje sam nasao, odradio, i vec vise puta isprobao. I radi perfektno. I prima gas do blokade, kod mene bez ikakvih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javicu se koliko danas-sutra. U nekoj sam vremenskoj stisci ovih dana. Malo sam zaboravio na ovu temu, a resenje sam nasao, odradio, i vec vise puta isprobao. I radi perfektno. I prima gas do blokade, kod mene bez ikakvih problema... pa drugar podeli snama to tvoje resenje oko dovoda goriva do karburatora ja imam isti problem kod mog gsxr^a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Repsol_91 6 Napisano Maj 15, 2014 U prolazu, 29 postova Lokacija: Drvar Motocikl: Honda CBR 900rr sc33 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi bio ljubazan ako si izasao iz te stiske sa vremenom da objasnis sta si uradio sa slavinom????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Avgust 9, 2014 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da i ja imam isti problem sa gsx 750 f 2000 god ,desava mi se da upalim motor na pola kljuca radi savrseno 3 min i onda krene da se gusi kao da preliva karburator ,kada dam gas da ga malo probijem on radi na tri cilindra i ugasi se posle toga moram da sacekam neko vreme da bih ga opet upalio jer odmah nece mogu da verglam do sutra ,slavina ima jedan izlaz za gorivo i jedan vakum sa membranom ,skinuo sam slavinu zamenio sam gumicu jer mi je curkalo gorivo na slavini ocistio je detaljno pregledao membranu koja nije nigde ostecena jedino nisam zamenio malu gumicu na vrhu membrane koja je malo ostecena ali nije pukla i sve to vratio i upalio mi je opet na pola kljuca i radio savrseno doduse malo duze nego prosli put ali opet isto ,ja sumljam da je neka iglica otisla pa plovak nemoze da je zatvori i preliva ili mi je ta mala gumica na membrani slavine otisla pa vakum ne povlaci gorivo kako treba ako ima neko jos neki savet dobro bi mi dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 9, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi bio ljubazan ako si izasao iz te stiske sa vremenom da objasnis sta si uradio sa slavinom????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djnenadv 0 Napisano Jun 29, 2015 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Bas se javio covek,ja se nacitao a resenja nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Jun 30, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da mi ne gine set za reparaciju slavine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...