fanky 1011 Napisano Septembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobih jednu Bering jaknu, oupste nije losa, protektori na sve strane, stvarno je dobra al nemam ulozak na njoj, kad poskidam sve protektore mogu bez problema da je nosim i van sedla, al ponovo nemam ulozak, gde ja to mogu naci i da li postoji neki univerzalni ulozak. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Kupi u army shopu ulozak za vijetnamku,malo ga prepravis i eto ti ga.A mozda postoji i neko bolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E dok sam postavljao temu ali veruj mi bas mi je palo na pamet posto imam vijetnamku u ormanu a samim tim i ulozak ta varijanta al rekoh da ne ispadnem glup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Septembar 19, 2012 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto koristim ulozak od vijetnamke. Jaknu sam kupio bez uloske,a ovaj sam vec imao i dobro mi sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 20, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uložak za hladno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 21, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao goretex ulozak viska, koji nisam koristio ali je prodat...tako da prati oglase, kako bi nasao dobar, vetro i vodonepropustan ulozak...malo mozes da imas zezanciju oko pasovanja rajsferslusa, ali sve moze da se sredi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Septembar 21, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tebalo bi ja da imam jedan ulozak od stare jakne koja je stradala prilkom pada...pogledacu, pa ako ga nadjem, imas ga for free. Mozda mozes da ga adaptiras. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pricam ja svima kako ste vi pravi drugari, hvala na predlozima i ponudama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...