gangi 1 Napisano Novembar 3, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Burgman AN 400 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš ugraditi mašinu od 400cm3 u tvoj skuter, gledao sam Burgmana na kom je to odrađeno. Agregat potraži po oglasima, evo ti jedan br. Ja sam par puta tražio delove kod ovog čoveka, Mrki, iz Inđije je: 065/565-04-88. Ako si nabavio agregat, oprosti što se kasno javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, nije ukinuto. Samo u saobraćajnoj dozvoli ne piše broj motora ali novi agregat mora da se carini i na tehničkom pregledu upiše i broj motora i broj šasije - rama. ne pise na saobracajnoj,ali pise u njoj,tj u cip je uneseno sa ostalim podacima,i vidi se kad se ocita saobracajna na citacu Upisuju broj motora i na polisu osiguranja ( kod mene i još kod par drugara sam video ). Pretpostavljam da je to zato, da ako neko skrivi neki udes, a oni utvrde da je menjan motor - ladno ga otkače i neplate štetu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenky011 0 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki burgman Prijavi odgovor kao problematičan NIsam jos nabavio agregat za 250, jos je u garazi i ceka (valjda ce docekati) svojih 5 minuta da ga opet provozam i dalje je aktuelno da nabavim agregat, ali sam kupio jos jednog od 400 koji je kao nov, uvezao ga iz italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...