Jump to content

Moto Zajednica

gangi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu gangi

  • Rođendan 12.02.1962.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vrsac
  • Motocikl
    Burgman AN 400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

gangi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Možeš ugraditi mašinu od 400cm3 u tvoj skuter, gledao sam Burgmana na kom je to odrađeno. Agregat potraži po oglasima, evo ti jedan br. Ja sam par puta tražio delove kod ovog čoveka, Mrki, iz Inđije je: 065/565-04-88. Ako si nabavio agregat, oprosti što se kasno javljam.
  2. Pozdrav, Vojo. Pinjon imaš u "DEKIMOTO" iz Kanjiže, momak traži 50 eura. 063 - 636156. Ja sam jesenas kupio. Dobro pazi kada ga budeš montirao, da ne pokidaš "nosiće". Rezervoar je oko 13,5 litara. I nikako nemoj dolivati neko loše ulje ako dolivaš. Motor koji voziš zaslužuje litar kvalitetnog ulja za dolivanje.
  3. kovac85, pokušaj na ovaj broj: 065 565 04 88. Čoveku je nadimak Mrki, iz Inđije je. Ja sam prošle godine kupio karburator i jednu sajlu gasa, video sam dva Burgmana u dvorištu sa kojih skida delove i prodaje. Možda još uvek ima štop lampe.
  4. Drugari, može li se u tu žabicu ubaciti i uliti, jedan mali lim zavrtanj, pa da se uz kvalitetan lepak, žabica "ušrafi" u otkinuto postolje? Zavrtanj bi virio par milimetara iz novo-izlivene žabice i ona bi se bolje pričvrstiti u postolje, uz lepljenje. Možda i da se kane lepak u izbušenu rupu u postolju, za lim zavrtanj.
  5. Ogy

    Hvala brate moj , ali ja sam to zavrsio bas oko 2-3 aprila, neposredno posle dopisivanja sa tobom i to u Interexu kod mene u komsiluku za 1800,oo.Jebi ga morao sam da me ove jajare ne ustipaju sa 5000,oo.U svakom slucaju puno ti hvala -kao da si mi ucinio, a ja sam tu da ti se revansiram ako ikako budem u mogucnosti.Ziv mi bio i da se opet cujemo.Pozzz

  6. gangi

    Ogy, neki dan smo se dopisivali o prvoj pomoći, u "METRO"-u je prva pomoć za motocikl 1.650,00din. Hoćeš li da ti je pošaljem ako nisi nabavio? Iz Vršca ide autobus "NIŠ_EXPRES" svakog jutra do Niša.

  7. pozdrav, Ogy.

  8. Ogy

    E moj brate , dok se svi ugrade i zarade - mi ga nejebasmo...U nemackoj prva pomoc za motore i skutere a i za kola kosta 9,99 eura-ja video u Louis-ovom katalogu, koji mi je stigao pre 3 dana.Jebi ga brate...Pozzz

  9. Srbija smo ali marže, cene transporta, provizije po opštinama........ sto muka za krajnjeg potrošača u "manjim sredinama". Ja sam prvu pomoć prošle godine uzeo uz registraciju u AMS. Nesećam se cena ali je bilo nešto vrlo povoljno, uzeo sam za auto i skuter u paketu, dve prve pomoći. Svaku moguću kaznu upoređujem sa količinom hrane koju bih izgubio, iz frižidera.
  10. 250 i 400 bi trebali imati isti rezervoar, oko 13,5 l. Kod njih je u sasiji sve isto.Pisem o modelima do 2003.
  11. Moja maksi-skuter je iz 2001 i mislim da je OK. Verujem da je, zaista, vecina vlasnika zadovoljna svojim Burgmanima starijih godista. Ako postoji sansa da se vozis ovim skuterom, sigurno ti nece predstavljati problem, godiste vozila. Ako zelis novij, ucini da budes vlasnik Burgmana iz 2003 god. ili novije. Meni se dopala serija sa Mercedes stop-svetlima i takav sam uzeo pre par godina iako sam mogao birati i noviji. Srecne ti muke u izboru.
  12. da te lepo sluzi kolega, pozdrav i dobro nam dosao.
  13. u pravu si, tako je i na ovom iz 2001.... stvarno je najlepse ili najbezbednije oko 90-100km|h. Moze brze ali nije to ^kumst^. Muzika iz slusalice, paznja u saobracaju.....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja