Jump to content

Moto Zajednica

A-kategorija, KONAČAN VODIČ ZA POLAGANJE - Ova upustva više ne važe

Recommended Posts

• Самарићанин, 794 postova
  • Motocikl: коњусина с педес' коњића

@zextreme

@stuntjunkie

Bravo momci! Aj bezbedno i duuugo, duuugo...

@Dalibor92

Au, brate slatki...! Nece ti biti lako! Direktno sam pogodjen, jer si i ti spidadzija. (Jel montiras polako spajkove na gume?) :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Trebalo je i ja sutra da polažem, ali odloženo. Biće samo testovi, ako i to bude, jer traže grupu od deset, a dvadeset ljudi čeka na listi.

• U prolazu, 27 postova

POLOZIO danas!!!

...bilo nas je oko 15tak, vise palo nego sto je proslo... Kako god, ja sam prvi polagao poucen iskustvom od proslog puta, sve proslo ok!

;D

Cestitam !!! ja sam danas polozio testove,voznja 29-tog

Hvala za za disk !

Pozz

• Zainteresovan, 726 postova

Ma i meni je nešto tu čudno ali ista firma Moto Killer..letos za KLE 30tak a sada 20-25e, još se premišlja..a sam je rekao...čiščenje,pranje vakumiranje...doduše nije pominjao ultrazvučno..i na kraju me pita da li on ima dva karba.Kada sammu rekao 2 on onda ...pa ajde 20-25e...ja u  ???...

A za polaganje...ma znam da ću pasti, nego namerno samo da izađem da bih sledeći put ili onaj tamo, lakše prošao jer teško da te puste iz prvog...a imam fore ukupno 4 puta!

ma na vreme sam sve počeo...17 sept. ali malera sa nogom i onda z'brda-z'dola!!

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Zasto mislis da ces pasti? Ja sam jesenas polagao, ovde na NBgd na onom parkingu kod samackog hotela, blizu Fontane i polozio bez frke. Imam jedan savet za tebe: kada budes polagao testove, ponesi nalivpero i onaj brisac mastila (pazi da ti to ne vidi pandur-moze da se ljuti  ;D), za slucaj da nesto brzopleto napises/zaokruzis jer mislim da za A kategoriju nemas pravo ni na jednu gresku.

Sto se tice voznje, samo opusteno, daj zmigavce, prvenstvo i ne zuri!

Prošao sam testove bez i jedne greške, ostala mi vožnja...E tu imam problem jer A-Š nema motor, polažem na svojoj Africi od preko 200kg a skoro sam imao prelom butne...Ko mi kriv pa nisam upisao kod Jasminka koji ima i motore a + jeftiniji za 1300d po vožnji! Sad se ne mogu prebaciti,postoji procedura!

Morao bih par dana ranije jer bez obzira na motor, moram malo izvrteti osmicu jer bukvalno nisam seo na motor od 17sept.

Nemam obraza da pitam nekoga kada svi znaju da sam lomio nogu i kada bi svi bili u zentu a da ih dovodim u neprijatnu situaciju, da lažu, da se vade na ovo-ono, nema smisla sa moje strane...nisam takav čovek koji će drugoga dovoditi u neprilike!

Sa Apriliom Mille tek ne mogu jer njen zaokret je kao kod auta jer mu je korman spušten pa udara u tank a tek na njoj ne mogu toliko dugo držati, toliko savijenu desnu nogu!!

ma proćiću iz drugog,trećeg puta...bitno je do marta!

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

POLOZIO danas!!!

...bilo nas je oko 15tak, vise palo nego sto je proslo... Kako god, ja sam prvi polagao poucen iskustvom od proslog puta, sve proslo ok!

;D

Cestitam !!! ja sam danas polozio testove,voznja 29-tog

Hvala za za disk !

Pozz

Hvala!

Cestitam i ja tebi na testovima, a nadam se uskoro i cestitkama za polozenu voznju!

;)

....samo se skoncentrisi i ne vozi motor onako kako ga inace vozis! Bitno je ukljuciti migavac cim kreces sa poligona, stati na svaki Stop i na liniji preglednosti, pravilno se prestrojavati, koristiti auto za kojim ides samo kao orjentir i ne pratiti sta radi kandidat u istom.... Posle te  voznje sam se osecao kao KRETEN ali mi je pandur rekao: Zeljko polozili ste, vozili ste odlicno, skolski za primer! Posle je oborio devet kandidata za redom... Jbg... Mislim da je najpametnije prvi polagati jer tako postavis neki standard, a i pandur jos uvek nije isfrustriran pa i ako napravis neku malu gresku nece ti zameriti...

Zelim Vam svima srecu!

@ Zemunac

...da ne pljujes toliko po ST dao bih ti moju Apriliu 125 da polazes...ali ovako niTa!!!  ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Posle vidiš Zemunca kako na ramenu nosi točak i vuče ostatke od makine  ;D ...He, ja položio!! :D :D :D :D

Šalim se...ako je to ona koju smo imali i na njoj se malte ne više leži nego sedi!!! Zato se sa 125 prešlo na 1000 (normalno i na njoj isti đavo)!!

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

I da li se na kraju zna konacna verzija polaganja,tj razlika u odnosu na stari nacin ako izuzmemo uvodjenje starosnih grupa i ogranicenja? Dakle ako neko sa preko 24 godine zeli da polaze koja je razlika u odnosu na stari sistem 15 dana samoobuke pa polaganje?

• U prolazu, 1 post

pozz ljudi neda mi se citat sve puno ima a zanima me kako je kod vas uređeno oko polganja A kategorije tj za motor....kod nas je A1,A2,A i to tako da A1 ides sa 16 godina,A2 sa 18 i A sa 24 godine ili mozes sa 20g ako si prije imao 2godine A2 kategoriju...kod nas nema automatizacije nego sve moras ici ponovno i oni koji su tek početnici ostave i po 1500eura da dodu do A kategorije sto je malo debilno al eto

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Polozila PSP. Idemo dalje  :D

jel zna neko jel se sada A polaze po novom ili je do marta po starom...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Još nije počelo po novom, a kada će, ne zna se.

jel to znaci da je po starom ? ili ne primaju kandidate?

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Još nije počelo po novom, a kada će, ne zna se.

jel to znaci da je po starom ? ili ne primaju kandidate?

Do marta sve po starom.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja