Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Harley Davidson - FXDWG

Ja sam Miladin iz Novog Sada. Imam 37 god. i od pre dve godine sam odlucio da kupim sebi motor. Ove godine u maju mesecu se to i obistinilo. Posle 15 godina pauze, ponovo sam u "sedlu" i od pre 2 godine Vas redovno pratim, čitam putopise, vozim se sa Vama po celom svetu... Međutum, mislio sam da sam najteže prošao kupovinom motora, ali ironije li, jedino vikendom skupim celih tri sata vožnje po Vojvodini ( više ne znam gde bih) i to u ranim jutarnjim satima da bih se kući vratio do 9h, jednostavno rečeno Gospod me je ove godine darovao sa trećim dečakom i motorom. Jeste da je nelogična komparacija, ali sam ja prezadovoljan i nadasve zahvalan. Ove godine sam vozio, što sam, što sa nekim članovima foruma iz Novog Sada i uživao, čak i u tako kratkom vremenu. Sezona je na izmaku, ja inače ne prezam od vremenskih uslova i voziću čak i tako kratko vreme, možda i par puta istu rutu...tj. dokle god mi najmlađi dečak ne ojača. Iskren da budem, nadam se da će se to uskoro desiti, a do tada ...moram se pridžavati satnice od 3-4 sata vožnje. Jednostavno pokušavam da spojim porodični i život sa motorom. Da li ću uspeti....videćemo.

Toliko od mene za sada.

Pozdrav iz NS-a.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Нек иде живот, 858 postova
  • Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250
:moto3: Битна је жеља а све остале коцкице ће већ да легну на месту :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja