rboban 1043 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko konkretno resenje za navigacioni softver i mape na BB telefonima, GPS radi korektno, a neki FREE programi su svi vezani za ONLINE mape sto mi NE ofgovara naravno.... neko iskustvo, savet? P.S. imam BB BOLD 9700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo , Ja imam isti BB , sluzbeni doduse , GPS radi vrhunski , bez problema, malo mu treba vreman da uhvati signal ali nakon toga radi odlichnio.. Ja koristim integrisanu aplikaciju , neznam dali je to IT odeljenje instaliralo ili dolazi u paketu , predpostavljam da je GPS aplikacija deo paketa , dolazi kao standardna aplikacija sa uredjajem . Eidentno je da aplikacija koristi online mape , nazalost nemam ideju dali je moguce uopste imati lokalnu mapu na aparatu , recimo Evropa ... Moj BB je lockovan tako da nemogu da doinstaliram dodatne App ali predpostavljam da uz malo chachkanja po www + forumi mozes doci do neke opcije ili localne mape za standardnu aplikaciju ili posebna App ... Pozz Ljuti Ima li neko konkretno resenje za navigacioni softver i mape na BB telefonima, GPS radi korektno, a neki FREE programi su svi vezani za ONLINE mape sto mi NE ofgovara naravno.... neko iskustvo, savet? P.S. imam BB BOLD 9700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 20, 2012 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu integrisanu aplikaciju nisam moga da probam jer koristi BIS uslugu koja mi nije aktivirana kod operatera, i dodatno se placa.... kao sto mi ne radi ni BB messenger a i LIVE MSN jer koriste isti servis za uslugu, nisam nigde nasao aplikaciju koja ima spremljene mape vec samo koristi on line sadrzaj..... tako da ako neko ima ideju bio bi zahvalan.... pozz P.S. Hvala Ljuti, i meni je sluzbena kartica u telefonu, IT radim u firmi ja.... ali SRBIJA BRALE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 20, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao tu bb navigaciju koja je dosla uz telefon + instalirao sam google maps. Sve radi kako treba. Nije kao garmin ili tomtom, ali je upotrebljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 20, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Takodje instalirao Google maps...i kod mene radi i jedno i drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 21, 2012 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sad pokusao Google MAPS, i on trazi blackbarry data servis.... nazvao MTS i to kosta 1050 din mesecno za 30 MB transfera.... :neznam: Da je ta cifra za NEogranicen, ne bih razmisljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 21, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Svasta, ja kod VIP-a placam bb uslugu 1500 dinara + pretplatu. Nista vise (a ni manje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 28, 2012 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Google MAPS proradio sa telenor karticom, prebacio paket u SURF 500 .... hvala na savetima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...