Jump to content

Moto Zajednica

BlackBarry navigacija

Recommended Posts

• Drug član, 3007 postova
  • Motocikl: FleXeR

Ima li neko konkretno resenje za navigacioni softver i mape na BB telefonima, GPS radi korektno, a neki FREE programi su svi vezani za ONLINE mape sto mi NE ofgovara naravno.... neko iskustvo, savet?

P.S. imam BB BOLD 9700

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Zdravo ,

Ja imam isti BB , sluzbeni doduse , GPS radi vrhunski , bez problema, malo mu treba vreman da uhvati signal ali nakon toga radi odlichnio..

Ja koristim integrisanu aplikaciju , neznam dali je to IT odeljenje instaliralo ili dolazi u paketu , predpostavljam da je GPS aplikacija deo paketa , dolazi kao standardna aplikacija sa uredjajem .

Eidentno je da aplikacija koristi online mape , nazalost nemam ideju dali je moguce uopste imati lokalnu mapu na aparatu , recimo Evropa ...

Moj BB je lockovan tako da nemogu da doinstaliram dodatne App ali predpostavljam da uz malo chachkanja po www + forumi mozes doci do neke opcije ili localne mape za standardnu aplikaciju ili posebna App ...

Pozz

Ljuti

Ima li neko konkretno resenje za navigacioni softver i mape na BB telefonima, GPS radi korektno, a neki FREE programi su svi vezani za ONLINE mape sto mi NE ofgovara naravno.... neko iskustvo, savet?

P.S. imam BB BOLD 9700

Tu integrisanu aplikaciju nisam moga da probam jer koristi BIS uslugu koja mi nije aktivirana kod operatera, i dodatno se placa.... kao sto mi ne radi ni BB messenger a i LIVE MSN jer koriste isti servis za uslugu, nisam nigde nasao aplikaciju koja ima spremljene mape vec samo koristi on line sadrzaj..... tako da ako neko ima ideju bio bi zahvalan.... pozz

P.S. Hvala Ljuti, i meni je sluzbena kartica u telefonu, IT radim u firmi ja.... ali SRBIJA BRALE!!!

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Ja sam probao tu bb navigaciju koja je dosla uz telefon + instalirao sam google maps. Sve radi kako treba. Nije kao garmin ili tomtom, ali je upotrebljiva.

Sad pokusao Google MAPS, i on trazi blackbarry data servis.... nazvao MTS i to kosta 1050 din mesecno za 30 MB transfera.... :neznam: :neznam: :neznam:

Da je ta cifra za NEogranicen, ne bih razmisljao... :care:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja