BRABUS 11 Napisano Novembar 20, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Moras da platis homologaciju, ako pre tebe niko taj model nije homologirao (kako se vec pise...) za tu godinu, bar je tako za automobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Moras da platis homologaciju, ako pre tebe niko taj model nije homologirao (kako se vec pise...) za tu godinu, bar je tako za automobile. upravo to! Strom je konfekcija, ;D pa je poodavno homologiran zajedno sa svom ostalom robom u kontejneru iz Kine, a Daytona je ipak EXOTIC model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Novembar 20, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazite i da se sve placa na kraju ispadne oko ~7800 € a kod nas je recimo R6 oko 9500+ €... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=12162.msg166727#msg166727 date=1195548380] Pa pazite i da se sve placa na kraju ispadne oko ~7800 € a kod nas je recimo R6 oko 9500+ €... Valja tu dodati shippin' + špediterske tročkove + rega... izadje to i do 8500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa i vise da izadje, bar vozis exotiku koja u krajnjem slucaju ne moze da bude mnogo losija od Japanaca, a strcaces iz gomile fensera, manekena i papucara kojima je omiljeni motor R6 (cast izuzecima) tako da vredi ulozenih para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan krajnjem slucaju ne moze da bude mnogo losija od Japanaca, ne znam kako ste došli do ovoga, mali ćaća je postavio poredak sa nekog testa, u klasi 600 pvi je dve godine za redom, a u klasi 1000 prošle godine je bio drugi, odmah iza gsx-r1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan krajnjem slucaju ne moze da bude mnogo losija od Japanaca, ne znam kako ste došli do ovoga, mali ćaća je postavio poredak sa nekog testa, u klasi 600 pvi je dve godine za redom, a u klasi 1000 prošle godine je bio drugi, odmah iza gsx-r1000. Nisi me skapirao, ja uopste ne kazem da je losija, ne mogu da tvrdim ni da je bolja jer u zivotu nisam ni seo na taj motor.Hteo sam da kazem cak i da je losija (citaj: slabija) od Japanaca ne moze biti mnogo losija a opet taj svoj "nedostatak" kompenzuje nekim drugim kvalitetima koje ti Japanci nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan A i sta ima da se meri ili nosi s japancima kad je klasa za sebe Tako je to je motor za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tesko da ces to da nadjes kod nas, ja bar nisam video da neko prodaje.To je relativno redak motor, ko ga ima taj ga je kupio jer ga voli a ne zato sto mu je naleteo povoljno pa i ne bi bas da se odvaja od njega... Moj stigao iz Amerike ja mislim da jako ko vozi takav motor i marku ,jauzeo jer me stvarno odusevio ssssssssssss33333333333 pozdrav ja postujem japance kozna mozda u buduce i ja vozam japanca isto ko sto sam vozio pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tesko da ces to da nadjes kod nas, ja bar nisam video da neko prodaje.To je relativno redak motor, ko ga ima taj ga je kupio jer ga voli a ne zato sto mu je naleteo povoljno pa i ne bi bas da se odvaja od njega... Moj stigao iz Amerike ja mislim da jako ko vozi takav motor i marku ,jauzeo jer me stvarno odusevio ssssssssssss33333333333 pozdrav ja postujem japance kozna mozda u buduce i ja vozam japanca isto ko sto sam vozio pozdrav svima. I jel bilo problema prilikom uvoza, sta se placa...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuti Dule(mislim da mislimo na istog) za Stroma nije placao nista sem baznih pomenutih troskova, ja za SV-a takodje, kao i za VFR800 starog jedva godinu-nije konfekcija ;D(Sv i VFR stigli pre 20 dana). Eto, ako je od bilo kakvog znacaja informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Novembar 23, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moras da platis homologaciju, ako pre tebe niko taj model nije homologirao (kako se vec pise...) za tu godinu, bar je tako za automobile. homologacija je potrebna samo za uvoz novih vozila. za polovna ne treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Novembar 23, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Mali Caca ga drnda svaki dan, pa neka on kaze o kvalitetu, a na uporednim testovima je vec 2 godine uizastopno je nepromenjen potukao japanere u supersport klasi. Obrtni momenat mu je na nivoju japanskih litarskih motora, pa je na nekim stazama cak tukao CBR 1000RR i GSX1000 R. ZX10 i R1 su ostali van domasaja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...