Andreja 1330 Napisano Octobar 21, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Naopako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem ne znam na koji vise nacin da ga oglasim ! Jedino da ga izbacim na ulicu sa ogromnom reklamom,svetlecom najvecom PRODAJE SE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Octobar 21, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A da pokreneš licitaciju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zezas? To nikako ne ide meni na ruku,a i kad bi islo, tj kad bi cena bila ona koju trazim ili pak veca,te pare sigurno ne bih dobio odmah. Prosto ovo nije neka da kazes velika kinta za motor sa kojim bukvalno mozes na put oko sveta,koji malo trosi,pruza zadovoljstvo i na putu i van njega.Naravno u nekim granicama jer je ipak DUAL. Ipak cu da cekam kupca koji je odjednom da da kes pa i za manju cenu(Ne drasticno manju,tipa 200+ eur),nego da izgubim dosta na licitaciji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 22, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo svezih fotografija,nabacio sam mu i bocne nosace kofera i sada je motor bukvalno spreman za put oko sveta Motor se prodaje sa svom opremom koju vidite na slikama ! Zadnja guma je pri kraju,tako da na motoru jedino to ima da se zameni.Cena moze nize za gumu ali samo kad dodje kupac da pogleda motor,ovako ostaje 1200 eur P.S. Do kupovine drugog motora ima da postanem profi fotograf 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ode Dominator danas Moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...