Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem GLISER ,motor i prikolic SA PAPIRIMA SVE

Recommended Posts

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Resih da pod stare dane zaplovim plavim Jadranom ..........:zvizduk: pa bi kupio neki gliser za 4 osobe minimum.....sa motorom ne nesto prejakim i naravno prikolicom.

Iskljucivo da je sve upisano u plovidbenu dozvolu ...(necu da se zajebavam da jurim predhodne vlasnike pa overa pa dokazivanje vlasnistva i slicne gluposti).....jer su mi uglavno te varijante i nudili na nekim oglasima......pa rekoh aj da vidim sa nasim bajkerima ovde dali neko ima nesto da ponudi :zdravo:

telefon 0638129618

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2317 postova

Jel te interesuje iskljucivo V korito?

Imam gliser sa trimaranskim koritom, duzina 4.30. Ne leti kao V korito ali zato moze da se trci po njemu i neces ga pomeriti. Izuzetno stabilan.....

Jel te interesuje iskljucivo V korito?

Imam gliser sa trimaranskim koritom, duzina 4.30. Ne leti kao V korito ali zato moze da se trci po njemu i neces ga pomeriti. Izuzetno stabilan.....

druze daj molim te posalji link ka tvom oglasu hvala :zdravo:

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Za 4 osobe i vise , samo malo veci gliser ostalo... :zvizduk: Samo pazi da ne bude dala baba dukat da udje 3 da izadje..... :)

npr ovaj

27874446185799687743780.jpg

A evo manjeg

Snimano je nekom Nokiom, nikako da okacim skorije snimke...

Sve u svemu skup sport...ali zato droga neopisiva..

Prvi BAyliner Ciera(tus, kuhinja, wc, bimini, sonar, ..bla bla... , volvo 140ks + yamaha 9,9 high trust=9000 evra sa komplet prikolicom (baylinerovom)

Drugi 850 bez prikolice,sa Elan prikolicm 1150, Potrebno farbanje i malo facelifting ( kvarneplastika Opatija sa ugradjenim rezervoarom i Johnson 40 sa 2 seta elisa..

E sad ima toga i mnogo povoljnije, ali pitanje je : osmoza, krpljene rupe, slomljeni stringovi .... to je sve ispod povrshine, a niko ti nece reci

ne sumnjam za precutkivanje kvarova popravki i slicno jer vec dugo sam ionako razocaran u narod sa cime se sve sluzi i nasta je sve spreman samo da proda!!

Prvi i ujedno naj veci gliser sa slike mi je prevelik a i nije za neku moju pricu koju sam zamislio u glavi ipak je to zverka za duze neko putovanje .Ja nameravam da odem godisnje mozda 2 puta do mora na po maximum 4 do 5 dana jer me ne drzi mesto nikako!

Tako da mi nesto manje treba a opet da mozdaaa kazem Mozda i moji ukucani a ima nas 4(sa devojkom sina 5);) se malo provozamo ako uopste budu hteli !!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja