srbenda 513 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Resih da pod stare dane zaplovim plavim Jadranom .......... pa bi kupio neki gliser za 4 osobe minimum.....sa motorom ne nesto prejakim i naravno prikolicom. Iskljucivo da je sve upisano u plovidbenu dozvolu ...(necu da se zajebavam da jurim predhodne vlasnike pa overa pa dokazivanje vlasnistva i slicne gluposti).....jer su mi uglavno te varijante i nudili na nekim oglasima......pa rekoh aj da vidim sa nasim bajkerima ovde dali neko ima nesto da ponudi telefon 0638129618 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje iskljucivo V korito? Imam gliser sa trimaranskim koritom, duzina 4.30. Ne leti kao V korito ali zato moze da se trci po njemu i neces ga pomeriti. Izuzetno stabilan..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 10, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Gvozdenu, ima neki gliser sa prikolicom i svasta nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko nesto nudi neka okaci slike ovde.. mozda ima jos zainteresovanih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje iskljucivo V korito? Imam gliser sa trimaranskim koritom, duzina 4.30. Ne leti kao V korito ali zato moze da se trci po njemu i neces ga pomeriti. Izuzetno stabilan..... druze daj molim te posalji link ka tvom oglasu hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Gvozdenu, ima neki gliser sa prikolicom i svasta nesto Hvala za informaciju prijatelju............sad cu ga pokusati pronaci..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 12, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Za 4 osobe i vise , samo malo veci gliser ostalo... Samo pazi da ne bude dala baba dukat da udje 3 da izadje..... npr ovaj A evo manjeg Snimano je nekom Nokiom, nikako da okacim skorije snimke... Sve u svemu skup sport...ali zato droga neopisiva.. Prvi BAyliner Ciera(tus, kuhinja, wc, bimini, sonar, ..bla bla... , volvo 140ks + yamaha 9,9 high trust=9000 evra sa komplet prikolicom (baylinerovom) Drugi 850 bez prikolice,sa Elan prikolicm 1150, Potrebno farbanje i malo facelifting ( kvarneplastika Opatija sa ugradjenim rezervoarom i Johnson 40 sa 2 seta elisa.. E sad ima toga i mnogo povoljnije, ali pitanje je : osmoza, krpljene rupe, slomljeni stringovi .... to je sve ispod povrshine, a niko ti nece reci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ne sumnjam za precutkivanje kvarova popravki i slicno jer vec dugo sam ionako razocaran u narod sa cime se sve sluzi i nasta je sve spreman samo da proda!! Prvi i ujedno naj veci gliser sa slike mi je prevelik a i nije za neku moju pricu koju sam zamislio u glavi ipak je to zverka za duze neko putovanje .Ja nameravam da odem godisnje mozda 2 puta do mora na po maximum 4 do 5 dana jer me ne drzi mesto nikako! Tako da mi nesto manje treba a opet da mozdaaa kazem Mozda i moji ukucani a ima nas 4(sa devojkom sina 5) se malo provozamo ako uopste budu hteli !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...