kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto se retko ko javlja od iskusnih bajkera na forumu. A i kad se jave, natrce na nekog usijanog pa se iznenade.... a ja sta cu, u penziji sam pa volim da napisem po neku neki put.... i treba da napises, al pola njih to ne zasluzuje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni cudo sto se retko ko javlja od iskusnih bajkera na forumu. A i kad se jave, natrce na nekog usijanog pa se iznenade.... a ja sta cu, u penziji sam pa volim da napisem po neku neki put.... Pre moji komentari zvuce da sam u penziji, a tvoji kao da si usijan. Ako me razumete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Brkicu, ne mudruj mnogo nego slusaj sta ti prica covek. Imas srecu sto si naleteo na njega, i kulturno iskoristi tu priliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Brkicu, ne mudruj mnogo nego slusaj sta ti prica covek. Imas srecu sto si naleteo na njega, i kulturno iskoristi tu priliku. Slusam, slusam... Ali pitao sam za prvi soft supermoto, a on mi navodi hard enduro preradjen u SM koji je ubica i slicno. Hvala na trudu, nisam hteo da uvredim coveka, ali to ce mi biti prvi supermoto i ne treba mi prejak motor. Jeste da vozim bandita od 75hp, ali bandit ima 200-220kg i to je totalno drugaciji tip voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa jel te zabolela glava od viska informacija? nije ti ovo skola da ti odgovaramo na strogo postavljena pitanja, vec caskamo i ujedno iznosimo svoja iskustva. prosiri malo pricu, a ujedno ces doci i do tvojih informacija koje ti trebaju. aj zdravo , i opustenije malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan pa jel te zabolela glava od viska informacija? nije ti ovo skola da ti odgovaramo na strogo postavljena pitanja, vec caskamo i ujedno iznosimo svoja iskustva. prosiri malo pricu, a ujedno ces doci i do tvojih informacija koje ti trebaju. aj zdravo , i opustenije malo Pa i jeste malo, poceo sam da trazim po oglasima jace i skuplje motore, sto i nije bas najpametnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 12, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Brkicu, ne mudruj mnogo nego slusaj sta ti prica covek. Imas srecu sto si naleteo na njega, i kulturno iskoristi tu priliku. Slazem se, naleteo si na jednog od retkih koji prilicno dobro poznaje supermoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan boban je u pravu, a ima neki covek umro odavno jbg, mandusic bese... prave ruke su prave ruke, u njima i 125 2t je ubica npr onog xr-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan boban je u pravu, a ima neki covek umro odavno jbg, mandusic bese... prave ruke su prave ruke, u njima i 125 2t je ubica npr onog xr-a vrhunski potpis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahahah hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ооооо, дочекасмо и тај дан! Борко заслужио плусић. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan FMX 650, odlican motor (koga moze da zadovolji), nikakvih problema sa njim neces imati. Problemi zbog vazdusnog hladjenja NE postoje, osim ukoliko motor nije ispravan ili je lose ustelovan (a u tom slucaju je svejedno da li je vazdusno ili vodeno hladjen). Mala potrosnja, motor (veoma) dugovecan, odlican obrtni momenat, lepo i jednostavno dizajniran. Ozbiljniji i zahtevniji vozaci se brzo smore na njemu. Ako nisi trkac ili neka "paljevina", neces pogresiti ako ga uzmes. Agregat u otvorenom stanju ima 45 KS, prigusen je izduvnim granama (tanke) i auspuhom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan FMX 650, odlican motor (koga moze da zadovolji), nikakvih problema sa njim neces imati. Problemi zbog vazdusnog hladjenja NE postoje, osim ukoliko motor nije ispravan ili je lose ustelovan (a u tom slucaju je svejedno da li je vazdusno ili vodeno hladjen). Mala potrosnja, motor (veoma) dugovecan, odlican obrtni momenat, lepo i jednostavno dizajniran. Ozbiljniji i zahtevniji vozaci se brzo smore na njemu. Ako nisi trkac ili neka "paljevina", neces pogresiti ako ga uzmes. Agregat u otvorenom stanju ima 45 KS, prigusen je izduvnim granama (tanke) i auspuhom. Potpisujem gore navedeno.... a BORISA me nasmeja!~!! PLUS i od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...