jigoro cano 234 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kao u naslovu teme , pitanje koje me je sinoc ( kroz paniku i bes) obuzimalo posle pokusaja atentata ! U centru Novog Sada , u ulici Modene , gde se parkiraju u velikom broju skuteri i motorcikli , neko mi je skinuo kapicu na ventilu gume i ispustio vaZDUH . Nisam primetio i krenuo u voznju ali osetio da motor "ljigavi" . Pomislio sam : vagasi i neravnine po ulicama , ALI , kad stadoh a guma , tj. felna , do asfalta . Bes i cudjenje , kakav je to neslani saljivdzija mogao da uradi . Sreca pa ne znam ko je . Ono sto me raduje , vandal nije imao za efekat svoju viziju , tj. nije bilo nikakve stete , ni motora , ni po mene , ali sam imao jedan prijatan susret uzrokovan ovim dogadjajem te u neku ruku mogu biti i zavalan VANDALU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U toku pisanja posta si se skroz odljutio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano Septembar 8, 2012 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Možda si se nekome zamerio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno mislim i da nije hteo da ti napravi stetu, nego nesto da te upozori, valjda da ne parkiras opet tu... Uglavnom, ako si izvukao nesto lepo iz svega toga budi srecan, jedino sto si potrosio je vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 8, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatna stvar je bila ta , da nisam jako osetio slab pritisak pa sam presao par kilometara i motor dobio radnu temperaturu . Kada sam izasao na cist prostor (preko mosta Slobode pa na Miseluk) i pustio ruci na volju (po gasu , tj. pun gas , te negde u tunelu osetio te turbulencije , postalo je "cudno" ! Mislim i trudim se , da se ne zameram nikome . Tamo je bilo jos 50-tak dvotockasa , tako da ni to nije problem (bar znaju oni koji su u NS) . Bilo kako bilo , treba proveravati pritisak u gumama , a ovo sam pisao jer je takva i rubrika : motociklisti na drumu (iskustva) , pa delim je sa svima vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Švaleranje ubija! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Ispusti ti i drugu gumu pa udri u trojku kad je bal nek je maskenbal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, da nije bilo ovako: dok si ti muvao ribu, njen momak/muz ti ispustio gumu? :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan U bre ljudi , pa bas nikoga za saucestvovanje u glupoj situaciji ! Dal da se zapitam , bi li vise voleli da sam pisao o nekom padu (problemu) ! Kao klasika u Srbiji : "da komsiji crkne krava" ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Žalosno je što se ovakve stvari događaju ali na svu sreću nije bilo posledica. Inače fazon da komšiji crkne krava je davno prevaziđen, glavna fora je da meni crke krava da komšiji ne pozajmim mleko. I čini mi se da je ustvari ovaj princip bio sve vreme prisutan samo dobro prikriven! I proveravajte pritisak u gumama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je ustvari "prijatan susret" ispustio gumu da bi bio siguran da ce do istog i doci. Koji god da je razlog, svakako ne moze da opravda svoj postupak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre , zasto skoro svi pomisle na susret sa svaleracijom ! Da li nekome padne na pamet : trazis pomoc u nevolji , dobijes pomoc a ne ono "izvini nemam vremena" ili "sacekaj za sat-dva doci cu" i sl. Nisam precizirao susret kakve vrste , jer sam smatrao ne bitnim za temu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg los trip totalno... vidi moze svasta da bude da je sama spala kapica u voznji a da je guma ispustila od normalne voznje (malo verovatno ali postoji kao opcija) da je neko dirao točak sa namerom da ti skrene pažnju na nešto (da si se parkirao na vrata od zgrade ili na "njegovo" mesto za parkiranje) a istom prilikom nije hteo da izduva do kraja da bi mogao da odeš do pumpe - što govori o mentalnom sklopu iste osobe, da ne koristim teže termine, kad mu nije palo na pamet da zbog toga možeš lako da izgubiš glavu isto kao opcija 2 al bez razloga (šale radi) što je tek imbecilno... Iskren da buden, ja bi voleo da je guma probušena sa malom rupicom pa si stao tako točkom da je sama izduvala, jel razmišljanje o ove druge dve opcije je baš uznemirujuće... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Kontam neki ljubomorni klinci, ko drugi moze biti? To jest, ko je toliko idiot da svesno tako nesto ucini? Dobro je sto je sve proslo kako treba. Ih kad bih pravili kapice sa malim kljucaonicama sve bi bilo lakse. Zato pumpu pod sediste (ko moze) pa kad ispusti samo se naduva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...