konjarnik 6 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam iz louisa vanucci rukavice, vrhunskog kvaliteta su a platio sam ih 70 eur-a. Cena im je bila 150 a sad su na popusu 70. Vredi pogledati , postavicu video gde imate i opis proizvoda( kengur, titanijum ,bla bla) http://www.youtube.com/watch?v=4bNKXGF1Vi4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 9, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pazario i ja, pa da podelim iskustva: Stvarno su vrhunske rukavice, kidaju. Nisu pretople, vise za prelazni period po gradu, a moze u njima da se putuje i leti ako nije mnogo vruce. Elem, velicina po Louisu je diskutabilna, pa evo moja iskustva po tom pitanju za one koje velicina bude bunila. Probiker kozne nosim XL, a Probiker zimske XXL. Ove sam narucio XL i pasu k'o dupe na nosu, a po Louis-u mi odgovara L... Ako neko razmislja da ih kupi nek me cimne, pa moze da proba ove XL i da odredi koja bi mu velicina odgovarala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...