wulfy 207 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl zrio za servis (na 6.000) ali nikako da se uhvati slobodnog vremena. Zadnjih mjesec dana nisam presao ni 100 km. Napokon uspjevam iskombinovat slobodan radni dan. Zovem servis u Dubrovniku da zakazem termin i onda mi ostaje da cekam taj dan... Osvanuo je i taj dan, crni oblak iznad kuce samo sto ne pocne kise. U pravcu Dubrovnika (zapada) vedro. Hm, zovnem servis da pitam kakvo je vrijeme, ma idem. Kada sam se ukrcao na cataru trajekt pocela je kisa. Ma, nista strasno. Izlazim sa catare, Bijela, Kumbor i kise vise nema. Granica, pasos i zeleni karton i uz pitanje da li je hladno ulazim u Hrvatsku. Smjesak na lice, krivine bez iznenadnih rupa ili bregova i Dubrovnik je ispred mene. Spustam se u Dubrovnik, do servisa. Majstor odmah preuzima moj motor jer kako rece: ,,Od svih musterija koje imam danas ti si najdalji, pa cu se potruditi da odmah zavrsim''. Za to vrijeme iznad Dubrovnika se skupljaju oblaci. Silazim do starog grada, a tamo sve vrvi od stranaca. Zastao sam i napravio jednu fotku pitomih golubova i onda... Stradun prazan, pljusak. Neobicno mi, nikada nisam vido ovakav Stradun. Vracam se u servis. Promjenjeno ulje, filter, iskontrolisani svi sklopovi i udaren pecat u servisnu knjizicu. Kisa lagano jenjava. Uputih se na Babin Kuk u prodavnicu da pogledam neke djelove, kisa prestaje ali je kolovoz i dalje klizav. Zastajem na poligon auto skole da ,,bacim'' pogled na Dubrovacku rijeku i most koji ide preko. Ovo pored Kawasakija je vozilo auto skole. U salonu ne nalazim djelove koji mi trebaju, ali uocavam lijepe modele Aprilije. Shiver je dosta veliki motocikl. Kada sam sio osjecao sam se vrlo ugodno na njemu. Veci komad motocikla nego Z750 (a i skuplji). Iz salona krecem ka Budvi. Sunce se probija izmedju oblaka dok napustam Dubrovnik. Odlicno, ocekujeme lijep vrijeme... No, ne radovah se mnogo. Pocelo je da duva. Cesta je vrlo brzo bila suva, ali ipak vise bih volio da je nastavilo da pada nego da vozim po ovakvom vjetru. Na pravcu nagnut u stranu odakle vjetar duva, krivine su tek prica, u jednoj iznad cavtata morao sam uci u uspravnom plozaju da bi kako izlazim iz nje poceo da se naginjem. Najgori su usjeci jer kada izadjes ne znas sa koje strane ce vjetar udariti. Prolazim Cilipe i lagano dizem tempo voznje. Sada vec imam solidnu brzinu, a cesta je mokra. Da, vjetar ovdje ne duva. Opet granica, kratko zaustavljanje u Bjeloj i onda dok sam cekao cataru pocinje kisa. Kada sam dosao na dvadesetak kilometara od Budve kisa je stala. U svakom slucaju, 260 kilometara po suncu, kisi i vjetru. Ipak je novembar mjesec, a motocikl je spreman za nove kilometre. Bice ovo lijepa zima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Lijepe slike. Svaka cast, al ovde je ipak malo hladnije a i mi se vozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvu vi zimu mozete da imate u primorju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vala mnogo muke za filter i ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan DUBROVNIK.... :o...lepo wufy....ocekivao sam vise fotki i iscrpniji izvestaj od tebe ..ali i ovo je za 5-cu...pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 14, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh Wulfy ! leeeeepo ! hocemo i mi takvu zimuuuuuuu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Fino, sine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sto se nejavi da se nadjemo u dubrovniku. dosao bi za 20min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim posao u Crnoj Gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 15, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lijepa voznjica,odlicne slicice,svaka cast Wulfy! sto se nejavi da se nadjemo u dubrovniku. dosao bi za 20min Za 20 minuta manijace,kako to mislis da vozis i da li samo mene masiraju na granici? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan lepa vožnjica druže. to je moj rodni grad!! mnogo volim da se provozam do DU dirnu me uspomene na neke prošle dane... okači još neku sliku ako imaš!! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy, nikoga nije samarao vjetar kao mene prije par god kad sam isao ka Kolasinu... tukao sam se s njim i jedva bitku dobih. a na Crkvine snijeg.. no, to je 2ga prica. vidim proveo si fino radni dan, nadam se da ce nam zima dozvolit sto vise ovakvih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim posao u Crnoj Gori Ja u Dubrovačkoj županiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...