miksamgm 1068 Napisano Septembar 7, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je dramaticna. Treba mi ispravan i normalno ocuvan Siemens tipa m50 i njemu slicnih.Naveo sam m50 jer sam jedan takav iskopao kod drugara,ali je neispravan,ali mi je bilo bitno da vidim koji model odgovara,potreban mi je za auto.Verovatno odgovaraju i drugi slicni modeli,ali ja neznam koji bi mogli. Uglavnom bitne stvari su da mora da bude siroki dzek od punjaca i da gledajuci telefon od pozadi,rupa za eksternu antenu bude u gornjem desnom uglu. Ko ima nesto nek ponudi,samo da je ispravno i celo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se kad sam bio dete a roditelji mi kupili ovaj telefon, bese imao plavi ekran a kostao 3 kevine plate. Eh kakvo je to vreme bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 7, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Koji auto je u pitanju? Jel fabricki hands free? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 7, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan fabricki,bmw e39 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja najverovatnije,proveravam ujutru i javljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 8, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nadje li ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može li MC60? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 10, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nemoze,ali nisam siguran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Septembar 15, 2012 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno imam, izgleda identično ko na slici al se izbrisala oznaka a baterija izgleda crkla, neće ni na punjaču da se upali iako je ostavljen u fioku u radnom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 15, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan kupio juce preko kp,danas mi stigao iz S.M Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...