ErnestM 33 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupio bih moto pantalone , textilne...cordura, goretex u nekoj all season varijanti, sa termo umetkom, po mogućstvu da imaju luftere....u veličini 62 otprilike, za obim strukića od 118cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti strukić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 7, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bro ulagalo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ti ponuditi od firme : Rush-M , cena na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bro ulagalo se... Ma samo nek si ti živ i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 7, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2xl i 3xl,spolja mes ispod tri postave koje se po potrebi mogu skinuti.Info. na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Septembar 8, 2012 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Vanucci Adventure 3XL nove nekoristene po mojoj proceni su oko 115 cm ali ima neke lastis trake pa moze da se malo otvori.Moj struk je 110cm, meni su velike. Protektori na kolenima i kukovima, ulozak nemam, dosle su bez toga. Cena nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...