Milos Bgd 4 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih centralni stender za Africu Twin RD 04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih centralni stender za Africu Twin RD 04 Za 10 dana pocinjem proizvodnju istih ,pa ako se ne snadjes za stender ,zvrcni za 10 dana.Crash bars Seba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih centralni stender za Africu Twin RD 04 Za 10 dana pocinjem proizvodnju istih ,pa ako se ne snadjes za stender ,zvrcni za 10 dana.Crash bars Seba. Koliko vidim, necu se snaci. Javljam se za 10 dana ! Hvala i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 7, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih centralni stender za Africu Twin RD 04 Za 10 dana pocinjem proizvodnju istih ,pa ako se ne snadjes za stender ,zvrcni za 10 dana.Crash bars Seba. Koliko vidim, necu se snaci. Javljam se za 10 dana ! Hvala i pozdrav Budi siguran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih centralni stender za Africu Twin RD 04 Za 10 dana pocinjem proizvodnju istih ,pa ako se ne snadjes za stender ,zvrcni za 10 dana.Crash bars Seba. Koliko vidim, necu se snaci. Javljam se za 10 dana ! Hvala i pozdrav Milose da te obavestim da mi opruge stizu u subotu ,tako da od ponedelka mozes da me zoves u vezi dogovora za termin. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan e super ! aj mi pusti samo broj na koji da te zovem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 12, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan e super ! aj mi pusti samo broj na koji da te zovem. o63 838 0981 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...