Jump to content

Moto Zajednica

Oprez

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova

Povedite narednih večeri računa, dobio sam danas informaciju koja je najverovatnije tačna: potez Autokomanda - Gemax - Trošarina - sačekuša sa pripremljenom poterom radi zakonskog pokrića za češljeve namenjene onima koji neće da stanu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

moguće, verovatno je tačno to za akciju, samo je možda lokacija neka druga...ti se nadaš da je tu, pa se onda opustiš jer je nema, kad ono eto je samo tamo gde se ne očekuje :staa2:

:lol: fora je da neko neće da stane, pa onda jež! pa kamere, pa na svim vestima, kao čišćenje grada od divljaka i tako to..treba opravdati kupovinu ježeva-češljeva :lol:. ili ih tek treba poručiti. ko li će ih fakturisati :stabre::D
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 179 postova

možda jeste budalaština kao i sve ostalo ali će barem odvojiti one koji poznaju zakon i propise od onih koje boli dupe za to i stradaju ko muve!! a i moje je mišljenje da bi prestupnicima ili prekršiteljima trebalo oduzeti prevozno sredstvo kao što se u glupavim i neznam kako da nazovem države to i koristi ili primenjuje PA AJD SAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Podržavam 1

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Nisam siguran koliko je tačna ova informacija! Siguran sam da je neko ugledao gomilu policije na tom potezu iz razloga što se održava neki samit policije u Bgd, a gosti su došli iz okolnih država sa svojim vozilima. Tako da možete ovih dana da se začudite kao što sam i ja razrogačio oči, kada sam danas video RUMUNSKE POLICAJCE na motorima, a prate ih Madjari u kolima!?! U ostalom, uverite se sami danas sam ih slikao...

post-1339-0-10496900-1346782438_thumb.jpg

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Vecu glupost odavno nisam cuo. Mozda bi bilo bolje da miniraju ulicu pa ako neko planira da bezi jednostavno ga dignu u vazduh >:(

• Podržavam 6

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

Povedite narednih večeri računa, dobio sam danas informaciju koja je najverovatnije tačna: potez Autokomanda - Gemax - Trošarina - sačekuša sa pripremljenom poterom radi zakonskog pokrića za češljeve namenjene onima koji neće da stanu.

kako da ne,postavili su i mitraljesko gnezdo na soliteru na Banjici za svaki slucaj :zvizduk:

• Podržavam 3

• Vinyl rider, 821 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

Ne samo to, malo bi trebalo stišati strasti naročito u prepodnevnim terminima, SEPTEMBAR je , školarci kreću u škole a pandura kao mrava, na svakom ćošku.:zdravo:

• Podržavam 1

• Bandolerosi, 635 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100

Ja video večeras dva podmornička periskopa u šumarku. 200-tinak metara ispred LUK oil pumpe. Angažovali ih baš povodom akcije sa ovim ježevima.

Kakvim bre ježevima da hvataju motoriste, još treba neko da zagine :lud:

Automobiliste bi možda i probali da zaustave sa ježevima i to ako su u poteri za nekim pljačkašima, ubicama.....

• Podržavam 3

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Mozda ce i elektromagnetne impulse da koriste... :lol: Cisto da budu sigurni da su im sprzili sve sto moze.

Ne ozbiljno, koriscenje jezeva da bi se zaustavili oni koji ne staju na kontrolu je suludo. Ako sprovode neku akciju gde ce se "loviti" oni koji ne staju pri kontroli, to ce sigurno biti neki obelezen policijski auto i nekih 100m dalje neki presretac ili policijski motori "u sacekusu".

Postavio sam informaciju iz najboljih namera a da li je 100% tačna ne mogu da tvrdim kao što sam i napisao.

Juče sam sedeo sa poznanikom koji je jako dobar sa "nekim" u samom vrhu saobraćajne policije i reakcija mi je bila slična kao i većini vas koji su se ovde javili.

Loviti motorcikliste ježevima = smrt ali znajući kakva smo država ne bi me iznenadilo.

Neću da imenujem izvor i samo ću dodati da je autorizacija ovog, ako je naravno tačno - sumanutog poduhvata potiče od visokog rukovodioca koji hoće da se dokaže.

Neka neko demantuje ako ima informaciju.

• Podržavam 4

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Nemoj pogresno da shvatis ali vecina nas komentarise debilnu ideju policije ako je to zaista tacno. Vec zamisljam strucnjaka u plavom koji ce u delicu sekunde odlucivati koga ce pokusati da ubije. Nisam nikad cuo da policija u saobracaju bilo gde u svetu koristi jezeve, izuzetak su granicni prelazi, ambasade, neki gradjanski nemiri itd... Sta god bilo prilicno sam siguran da tako nesto nema sanse da prodje sve da je stiglo i od prvog coveka policije!

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Bila je neka akcija juce .. Dolazile su policije drugih drzava i zajedno sa bajkerima 10-tak moto klubova su otisli na navak ..

Valjda dan saobracajne policije na motorima i bajkera ... Kazu da je bilo extra druzenje

Inace ste mogli videti motore saobracajnih policija Srbije , Makedonije , Rumunije , Madjarske , Italije i Crne Gore

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

Ja video večeras dva podmornička periskopa u šumarku. 200-tinak metara ispred LUK oil pumpe. Angažovali ih baš povodom akcije sa ovim ježevima.

Automobiliste bi možda i probali da zaustave sa ježevima i to ako su u poteri za nekim pljačkašima, ubicama.....

Tako je Bandolero,jezevi se koriste samo u extremnim slucajevima potere za nekim ko je pocinio tesko krivicno delo,a kod nas jezevi su se samo koristili na punktovima policije na izlasku iz grada,taman posla da ih koriste po gradu i to još za motore :lud: Ja licno mislim da je ta informacija plod necije bujne maste ili je proistekla iz neke šale,cak sam pitao drugara koji radi na presretacu oce covek dumre od smeha :lol:

Tako je Bandolero,jezevi se koriste samo u extremnim slucajevima potere za nekim ko je pocinio tesko krivicno delo,a kod nas jezevi su se samo koristili na punktovima policije na izlasku iz grada,taman posla da ih koriste po gradu i to još za motore :lud: Ja licno mislim da je ta informacija plod necije bujne maste ili je proistekla iz neke šale,cak sam pitao drugara koji radi na presretacu oce covek dumre od smeha :lol:

Odlično, još bolje ako nije istina.

Samo znajući iz iskustva kakva smo uboga država nemoj da se iznenadiš ako u skorije vreme osvane neki članak u novinama koji izveštava o "akciji MUP-a" gde je prilikom potere stradao vozač motorcikla.

Ili možda soft varijanta kao prilog mirka alvirovića na RTS po već starom seljački lukavom scenariju gde su naši saobraćajni policajci heroji u borbi protiv podivljalih huligana na dva točka, pa eto, ovog puta su im dolijali prinuđeni da koriste krajnje radikalna sretstva jer su prevršili svaku meru.

stvarno horde nekih čudnih policajaca ovih dana..juče iz pravca aerodroma prema gradu jedno 30-40 čudnih motora, a danas videh skrenuše prema areni sa auto puta iz pravca gazele...

• VKV skupljač puževa, 219 postova
  • Motocikl: TRABAKULA

Ljudi, informacija o ježevima 100% tačna! Ja pregazio jednog danas malo posle hotela "Mladost", tačno na početku šume!!! Jadničak, nije ni shvatio šta ga je snašlo... Razmazao sam ga po asfaltu... Jedino mi nije jasno da li je istreniran od strane naše policije, ili neke od učesnica sabora! Možda je i doveden iz neke susedne države da hara ovim prostorima, ali na žalost ne zna kako se ovde vozi...

U toku dana sam primio diskretnu informaciju od Radeta (čuvara parkinga hotela, inače brat od Pere ložača) da najverovatnije iza svega stoje Madjari, jer kako se osnovano sumnja vidjeni su u razgovoru sa istim (ježom)! Nisam propustio priliku i njihovo vozilo da uslikam, tek da se zna! Dokaz prilažem ispod!

Inače, želeo bih da se pribeleži, da bi smo se bolje razumeli, da sam dotičnog ježa (sündisznó na Madjarskom) samo pregazio! Imao sam sreće da ga nisam j... (tu sada vaša pokvarena mašta radi)...

Toliko od mene!

post-1339-0-43645900-1346871205_thumb.jpg

post-1339-0-49991600-1346871327_thumb.jpg

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja