zivchany 63 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko radi brzinomere za motore ? tj. imam Hondu xx i brzinomer mi je u miljama i to me strasno nervira , nikako da skapiram koliko idem ...potrebno mi je da neko promeni tu pozadinu brzinomera u km ...samo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da ti promenim dobrovoljno, samo prvo gume da zamenish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Septembar 4, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne resis problem imam tablu evropsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...