CAJA 1166 Napisano Septembar 3, 2012 lone wolf, 521 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem žmigavac(bočni,kod branika) od Opel Astre za motor,ovaaaj! http://www.ebay.com/itm/99-04-Opel-Astra-OEM-L-Fender-Corner-Turn-Signal-Lights-/330596018519?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cf90ee957&vxp=mtr Kreten nisam stavio vezicu,već gumicu pa mi otpao u vožnji ,ako ima neko neka se javi treba mi samo jedan bez grla samo ta siva plastika ili ceo svejedno. Lepo stoji,a mnogo jeftiniji od onih fensy žmigavaca za "motor". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cajo, poseti polovne automobile, neko ce ti to za 100 kinti prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1166 Napisano Septembar 6, 2012 lone wolf, 521 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cajo, poseti polovne automobile, neko ce ti to za 100 kinti prodati Listao niko nije imao ili ih mrzelo da se cimaju za to parce plastike da mi salju Nasao sam u delmax-u za 400 kinti na kraju,tako da problem rešen. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...