muljaz 1962 Napisano Septembar 2, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ovo za RD07 ako neko ima ili zna nekoga ko ima. Moze ovde ili na 0638295104 Malo je i hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 2, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako ti odgovara imam od 600f suzukija,,mora da pasuje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 2, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja to sve komplet, ali je sjeban navoj za retrovizor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1962 Napisano Septembar 3, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih samo originalno od afrike ili od neke druge honde, ali da bude isto 100%. Acimo, mozes da pustis neku sliku samo da vidim u kakvom je stanju ta loza, ima li joj spasa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Može slike, ali tek večeras. Odvaljeno je parče navoja, ali mislim da to može da se sredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 3, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel to nemanja nesto usro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1962 Napisano Septembar 3, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 4, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam koplet,original ali je poluga polomljena..Ako imas staru to je to///40e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Septembar 4, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam koplet,original ali je poluga polomljena..Ako imas staru to je to///40e. Evo i slika...Ako odgovara pisi na pp..Pozdrav.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...