mixa 1009 Napisano Novembar 13, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pet Moto GP vozača bilo je prisutno na noćnom testu koje je počelo u 19:30 u glavnom gradu Dohi. . Loris Capirossi (Suzuki), Marco Melandri(Ducati), James Toseland (Yamaha), Anthony West(Kawasaki) and Alex de Angelis (Honda) su okrenuli po par krugova i veoma su zadovoljni uslovima u kojima će sljedeće sezone voziti na ovoj stazi. Osvjetljenje staze će koštati oko 15 miliona dolara.a radove izvodi Američka firma Musco Lighting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Novembar 18, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ZHj6xaRd-vs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi ovaj DUCATI u sredini delije naj lepse ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Novembar 18, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi ovaj DUCATI u sredini delije naj lepse ;D ;D ;D Samo mi se nesto Melandri slabo navikava na Dukca,bojim se da ne prodje kao Capirossi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano Novembar 18, 2007 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam ! Mada mi nesto deluje mracno. Da nie slucajno opcija da montiraju farove na motore ? Nesto mi ovaj DUCATI u sredini delije naj lepse ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1009 Napisano Novembar 18, 2007 Ne silazi, 5460 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam ! Mada mi nesto deluje mracno. Da nie slucajno opcija da montiraju farove na motore ? Za sada je testiran samo jedan dio staze,zato ti se cini,kraj radova je zakazan za februar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 445 Napisano Novembar 18, 2007 Ducatista, 2901 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam ! Mada mi nesto deluje mracno. Da nie slucajno opcija da montiraju farove na motore ? Za sada je testiran samo jedan dio staze,zato ti se cini,kraj radova je zakazan za februar. Pu majku mu, da li ce stici ? Da im nie budzet samo ogranicen ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 15000000 za osvetljenje I bi dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 18, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan 15000000 za osvetljenje I bi dan ;D Čas posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...