Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko izbora kompleta (klip, karike, cilindar)

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Peugeot Speedfight2

Pozz Pre 2 dana zaribao mi je motor (sf2) 010105~36.GIFsmokelots.gifwallbash.gif ... Pukle su iglice lezaja klipa i izudarale ceo cilindar i klip i napravile mi risove. Posto je motor kitovan na 80 a klip mi je bio 48.5 i cilindar 48.7 moram da kupim novi komplet iz razloga sto nema veci klip za 2t lako da se nadje pa cilidar iz tog razloga nije za obradu. Sada, treba mi pomoc oko izbora kompleta(klip, karike, cilindar, glava) za sf2 vodeno hladjenje. Buzdet mi je 10tak hiljada, a nadam se opet nekom kitu (ne fabrickim dimenzijama).

Hvala unapred 1moto3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: Honda Cbr 900 RR

Pozz Pre 2 dana zaribao mi je motor (sf2) 010105~36.GIFsmokelots.gifwallbash.gif ... Pukle su iglice lezaja klipa i izudarale ceo cilindar i klip i napravile mi risove. Posto je motor kitovan na 80 a klip mi je bio 48.5 i cilindar 48.7 moram da kupim novi komplet iz razloga sto nema veci klip za 2t lako da se nadje pa cilidar iz tog razloga nije za obradu. Sada, treba mi pomoc oko izbora kompleta(klip, karike, cilindar, glava) za sf2 vodeno hladjenje. Buzdet mi je 10tak hiljada, a nadam se opet nekom kitu (ne fabrickim dimenzijama).

Hvala unapred 1moto3.gif

Trazi u motoboxu stage6 sport pro 70ccm..nzm tacno cenu ali u kombinaciji sa dobrim auspuhom sf ima da kida ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja