brkicNS 139 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jedne od najboljih cipela za Sport i Touring motocikle. AlpineStars SuperTech R.Broj cipela je 46.Crne su boje sa belim znakom. Cipele su bukvalno nove, obuvene 2 puta, i na moju zalost ipak su mi prevelike, inace nosim br 44 patika i mislio sam da mi nece smetati sto su malo vece pri voznji, ali ipak smeta. Identicne ovakve:http://www.louis.de/...artnr_gr=202375 Cena:230eu i fixna je, s obzirom da su nove 350eu u inostranstvu, ovo je i vise nego korektna ponuda da neko dodje do vrhunskih cipela, 30% jeftinije nego koliko kostaju nove. Kontakt na PM ili na 062/250-999, moze i sms.Novi Sad, mada ni slanje nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Septembar 5, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Evo pravo snizenje za kolege bajkere, steta da ovakve cipele skupljaju prasinu. Nova cena:200eu, i stvarno je sad fixna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...