lasko 114 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan koliko je carina za npr.:yamahu dt 125,97 god.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Avgust 30, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan 11000-12000 din. pre godinu dana... Na to ti dolazi špedicija i oni računi.. Sve to ti je 150-200 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a za 600 kubika otprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 11000-12000 din. pre godinu dana... Na to ti dolazi špedicija i oni računi.. Sve to ti je 150-200 evra. onda extra,nameravam da uzmem suzukija ts 125 r iz bugarske,nalazim extra ocuvane za oko 600-700e,znaci izaci ce me oko 1000e...ali mnogo boli nego sa nasih oglasa za te pare...nego jel ti prodajes tvog ts? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 31, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Carina ti je do 50cc - 8% na cenu motora. do 600 cc 5% na cenu motora. preko 800 cc 8% na cenu motora. Porez na to jos 18% i spedicija izmedju 80-100 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan 11000-12000 din. pre godinu dana... Na to ti dolazi špedicija i oni računi.. Sve to ti je 150-200 evra. onda extra,nameravam da uzmem suzukija ts 125 r iz bugarske,nalazim extra ocuvane za oko 600-700e,znaci izaci ce me oko 1000e...ali mnogo boli nego sa nasih oglasa za te pare...nego jel ti prodajes tvog ts? Mene je prošle godine iz Svajcarske carina i porez i sve to izašlo oko 11500 din... I špedicija 50, pa račun, prevoz i tako to... Sve to ukupno izlazi oko 350-400e... Mene je izašao 1000e kod je stigao kod mene. E sad, malo je rizično pošto kupuješ na neviđeno... Ne prodajem ga za sada. Ja sam zadovoljan njime, nećeš se pokajati ako ga uzmeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 11000-12000 din. pre godinu dana... Na to ti dolazi špedicija i oni računi.. Sve to ti je 150-200 evra. onda extra,nameravam da uzmem suzukija ts 125 r iz bugarske,nalazim extra ocuvane za oko 600-700e,znaci izaci ce me oko 1000e...ali mnogo boli nego sa nasih oglasa za te pare...nego jel ti prodajes tvog ts? Mene je prošle godine iz Svajcarske carina i porez i sve to izašlo oko 11500 din... I špedicija 50, pa račun, prevoz i tako to... Sve to ukupno izlazi oko 350-400e... Mene je izašao 1000e kod je stigao kod mene. E sad, malo je rizično pošto kupuješ na neviđeno... Ne prodajem ga za sada. Ja sam zadovoljan njime, nećeš se pokajati ako ga uzmeš... znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan aco,ako ga budes prodavao sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 31, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put pisem.... batalite Bugarsku !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put pisem.... batalite Bugarsku !!! ako mozes da napises jos jedanput zasto?nisam procitao zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 31, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto su dva puta jeftiniji od ostalih zemalja u regionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto su dva puta jeftiniji od ostalih zemalja u regionu pa sta?mislis da su im svi motori krsevi ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Septembar 1, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto su dva puta jeftiniji od ostalih zemalja u regionu pa sta?mislis da su im svi motori krsevi ili sta? Sve zavisi ko ti dovozi motor tj. ako ti ides po njega trebalo bi da imas pouzdanog coveka tamo. Ja zivim 10 km. od Bugarske i kod nas ima motora koji su uvezeni iz Bug. eto pre dve nedelje jedna Yamaha Drag Star je tamo kupljena sve je OK, moj prijatelj je na pocetku sezone kupio Varadero 1000 stim sto on nije trazio savrsenu jer se bavi popravkom motora pa mu je bila volja malo da je cacka (bilo mu je bitno da je jeftinija nego kod nas) ali eto i on se vozi. Kao i kod nas tako i kod njih ima prevaranata ima dobrih primeraka motora a ima i krseva. Jeste jeftinije mada su se i oni malo izbezobrazili. Ima lik koji uvozi motore iz mog grada ima i firmu, cesto su mu motori na oglasima. Razmisli, preracunaj se i ne zuri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Septembar 1, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto su dva puta jeftiniji od ostalih zemalja u regionu pa sta?mislis da su im svi motori krsevi ili sta? Sve zavisi ko ti dovozi motor tj. ako ti ides po njega trebalo bi da imas pouzdanog coveka tamo. Ja zivim 10 km. od Bugarske i kod nas ima motora koji su uvezeni iz Bug. eto pre dve nedelje jedna Yamaha Drag Star je tamo kupljena sve je OK, moj prijatelj je na pocetku sezone kupio Varadero 1000 stim sto on nije trazio savrsenu jer se bavi popravkom motora pa mu je bila volja malo da je cacka (bilo mu je bitno da je jeftinija nego kod nas) ali eto i on se vozi. Kao i kod nas tako i kod njih ima prevaranata ima dobrih primeraka motora a ima i krseva. Jeste jeftinije mada su se i oni malo izbezobrazili. Ima lik koji uvozi motore iz mog grada ima i firmu, cesto su mu motori na oglasima. Razmisli, preracunaj se i ne zuri. oma moj cale jednog druga...on je ozenjen sa bugarkom...zivi u sofiji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 8, 2018 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan stara tema al idealna za mene avaj,planiram da uzmem jednu Yamahu Dt ,al onaj bas bas matori model LC,e sad,lik sto prodaje ga poodavno uvezo,pa moze li se to carinit sad uopste il ima neko odredjeno vreme posle kojeg ne moze da se carini ? il to nema veze nikakve ? i koja bi cifra otprilike bila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Maj 9, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa najbolje je da pozoves nekog speditera jer su oni svi povezani.Pa ako on ne zna on moze da te prosledi dalje gde da se obratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 9, 2018 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ma vozi mi matori kamion,videcu s njim mora da zna nekog..no reko da pitam ovde,kad sam vec zevao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Maj 9, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne otrera u 3 lepe Ja mislim da kamiondzije najvise mrze carine jer sam se i ja opekao pa sam cekao nekoliko sati.Ali speditere mozes naci koliko god zelis samo ako hoce da ti pomogne to je bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...