milje80 362 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Afriku RD 07 godište 1993. Tražim za istu: Bočne nosače kofera sa ili bez kofera svejedno, može i komplet sva tri kofera sa nosačima.... Tripmaster ili kako već zovemo dodatak iznad kilometarsata (moj je potpuno ispravan, ali mi je puklo staklo pa.... ako neko ima samo staklo može i to). Srednji nogar. Hvala svima na ponudama ili savjetu gdje da tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 9, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja za centralni stender: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85101-centralni-stender-za-at-rd-04/ Seba sa foruma pocinje da ih pravi. Ako se do sad nisi snasao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Septembar 3, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je proslo dve godine i da si mozda cak i promenio motor do sada no zanima me dali si se snasao za "tripmaster" i ako jesi gde si ga nasao, ja imam drugaciji problem od tebe, meni je kuciste u perfektnom stanju ali sam sjebao maticnu plocu kad sam ga cackao pa me zanima dali imas mozda srce trip mastera viska ( posto si trazio komplet tripmaster) i dali bi mi ga mozda prodao ?? POZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...