Albiii 0 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve clanove. Imam u naslovu pomenuti motocikl, i ima dosta delova koji bi mi trebali(naravno po sto nizoj ceni). Evo ovako da pocnem od najbitnijeg treba mi dekla alternatora, koja je busna, i kaplje ulje, prethodni vlasnik je to krpio sa vremena na vreme, medjutim ja nisam od tih motorista koji urade nesto pa nek traje koliko traje volim kada je sve utegnuto. Pa me isto zanima nosac fuzastera sa strane menjaca, koji je varen, ja tom varu nikako ne verujem. Isto tako i sa oklopima koji kada se bolje pogleda vidi da su samo nabacani, kao pojedinacni bi mozda stajali kako treba ali ovako zajedno nisu sklop, pa bi me zanimala neka zamena uz naravno doplatu(za one koji se bave time), evo i da napisem sta bi mi trebalo: prednji oklop kod svetla, bocni oklopi, oklop ispod motora, i mali trougao sto drzi dve bocne zajedno, sto se nalazi iza prednjeg tocka. Naravno menjao bih ja tu jos po neki deo koji je ispravan, ali nije lep na oko, primera radi: hladnjak(neki pametnjakovic je oprao na visokom pritisku). Hvala unapred! PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Avgust 29, 2012 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan 0656153769 decko se zove Novak nema sta nema za kawasaki (za 9ke i za sedmice ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Albiii 0 Napisano Avgust 30, 2012 U prolazu, 0 postova Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, zvacu da se raspitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 30, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motocikl 1998 i mladji imam plastike koje ti trebaju osim trougla koji vezuje dole stranice, jedino sto me ne interesuje zamena za te sto i sam kazes da izgledaju ko nabacane jer ne bi imao kome da ih prodam. Ako te interesuje 065/8230-921. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...