Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ZX9R 1998 Delovi?

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX9R

Pozdravljam sve clanove. Imam u naslovu pomenuti motocikl, i ima dosta delova koji bi mi trebali(naravno po sto nizoj ceni). Evo ovako da pocnem od najbitnijeg treba mi dekla alternatora, koja je busna, i kaplje ulje, prethodni vlasnik je to krpio sa vremena na vreme, medjutim ja nisam od tih motorista koji urade nesto pa nek traje koliko traje volim kada je sve utegnuto. Pa me isto zanima nosac fuzastera sa strane menjaca, koji je varen, ja tom varu nikako ne verujem. Isto tako i sa oklopima koji kada se bolje pogleda vidi da su samo nabacani, kao pojedinacni bi mozda stajali kako treba ali ovako zajedno nisu sklop, pa bi me zanimala neka zamena uz naravno doplatu(za one koji se bave time), evo i da napisem sta bi mi trebalo: prednji oklop kod svetla, bocni oklopi, oklop ispod motora, i mali trougao sto drzi dve bocne zajedno, sto se nalazi iza prednjeg tocka. Naravno menjao bih ja tu jos po neki deo koji je ispravan, ali nije lep na oko, primera radi: hladnjak(neki pametnjakovic je oprao na visokom pritisku). Hvala unapred! PozZ

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ako ti je motocikl 1998 i mladji imam plastike koje ti trebaju osim trougla koji vezuje dole stranice, jedino sto me ne interesuje zamena za te sto i sam kazes da izgledaju ko nabacane jer ne bi imao kome da ih prodam.

Ako te interesuje 065/8230-921. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja