Skemba 19 Napisano Avgust 29, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima ili zna nekoga ko bi prodao bio bih mu zahvalan, na kraju krajeva moze i za 125 2T Cilindar klip karike i radilica. Runner 2003 Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i polovno, nije bitno uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 2, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li je VXR ili FXR ? Mogu ti nabaviti radilicu za FXR 180 ! Takodje i garnituru dihtunga , i za jedan i za drugi model (to ce ti sigurno trebati) . Za sada to a za cilindar cu jos pogledati . A da li ti igra samo klip neke speciale ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li je VXR ili FXR ? Mogu ti nabaviti radilicu za FXR 180 ! Takodje i garnituru dihtunga , i za jedan i za drugi model (to ce ti sigurno trebati) . Za sada to a za cilindar cu jos pogledati . A da li ti igra samo klip neke speciale ? VXR je 4-taktni, a a FXR je dvotaktni. Posto covek kaze da u obzir dolaze i delovi od modela 125 2T, verovatno mu treba za 4-taktni, jel??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje da li mu zaista treba , ne javlja se danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj izvinjavam se, nisam bio u SRB @t masina je u pitanju a na moju 180 mogu da ubacim 125 normalno isto 2t tako da jurim bilo sta od toga znaci moze polovno 180 cc 125 cc 2t....... Spasavajte me ako mozete. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je VXR ili FXR ? Mogu ti nabaviti radilicu za FXR 180 ! Takodje i garnituru dihtunga , i za jedan i za drugi model (to ce ti sigurno trebati) . Za sada to a za cilindar cu jos pogledati . A da li ti igra samo klip neke speciale ? Ne mogu da mu radim specijalu jer je alu cilindar Najhitnije mi je za cilindar za klip bi se snasao nekako, A radilicu mi je rekao majstor da moze da remontuje jer su lezajevi otisli tako da mi je primar cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je VXR ili FXR ? Mogu ti nabaviti radilicu za FXR 180 ! Takodje i garnituru dihtunga , i za jedan i za drugi model (to ce ti sigurno trebati) . Za sada to a za cilindar cu jos pogledati . A da li ti igra samo klip neke speciale ? VXR je 4-taktni, a a FXR je dvotaktni. Posto covek kaze da u obzir dolaze i delovi od modela 125 2T, verovatno mu treba za 4-taktni, jel??? :D Jeste upravu si, ali 180 je 2 t takodje imas i 125 u 2 t verziji 4t imas u 125 i 200 tako da je u mom slucaju jurnjava za 2 t delovima Nismo se lepo razumeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dali si mozda razmisljao o hilznovanju cilindera?Te radove uspesno rade Proka iz Zrenjanina i Babic Nenad iz Kraljeva !Ito VRLO USPESNO! Prokin broj nemam,a Babicev je 036/5446069! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Dali si mozda razmisljao o hilznovanju cilindera?Te radove uspesno rade Proka iz Zrenjanina i Babic Nenad iz Kraljeva !Ito VRLO USPESNO! Prokin broj nemam,a Babicev je 036/5446069! Receno mi je da ovaj moj cilindar ne moze da se hilznuje jer je original gilerin. I ima neki valjda hrom koji je poceo da se ljusti pa zbog toga ne moze mada hvala ti puno, zovem coveka pa javljam sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 12, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Moze,meni danas zavrsen od Honde CR 125,a pre toga su mi radili na Aprilijy Falco,Kawasakiju KLX 250 I Suzukiju RM 450Z,svi su bili sa Nikasilom! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Moze,meni danas zavrsen od Honde CR 125,a pre toga su mi radili na Aprilijy Falco,Kawasakiju KLX 250 I Suzukiju RM 450Z,svi su bili sa Nikasilom! Koja je cena odprilike jer sam nasao nekog decka ovde kod mene koji mi trazi 100 e za taj rad na cilindru, da li je mnooogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 12, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze,meni danas zavrsen od Honde CR 125,a pre toga su mi radili na Aprilijy Falco,Kawasakiju KLX 250 I Suzukiju RM 450Z,svi su bili sa Nikasilom! Samo da bi informacija bila potpuna, treba da se napomene da motor sa gusanom hilznom nece vise nikad da ide tako dobro kao kad je imao nikasil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Moze,meni danas zavrsen od Honde CR 125,a pre toga su mi radili na Aprilijy Falco,Kawasakiju KLX 250 I Suzukiju RM 450Z,svi su bili sa Nikasilom! Samo da bi informacija bila potpuna, treba da se napomene da motor sa gusanom hilznom nece vise nikad da ide tako dobro kao kad je imao nikasil. Runner 180 ide kao dva djavola tako da te nijanse nece biti primetne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 13, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu bas nijanse u pitanju, ali videces vec i sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Aca je delom u pravu,ali ako se ispostuje procedura u poslu,sve je to ok,i tesko ko primecuje razliku,a cena od 100 e. je realna samo ako se posao uradi valjano,a kao preduslov,hilzna nesme biti deblja od 2mm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 15, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Malim delom. Pero zvao sam Babica sve je dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Moze,meni danas zavrsen od Honde CR 125,a pre toga su mi radili na Aprilijy Falco,Kawasakiju KLX 250 I Suzukiju RM 450Z,svi su bili sa Nikasilom! Samo da bi informacija bila potpuna, treba da se napomene da motor sa gusanom hilznom nece vise nikad da ide tako dobro kao kad je imao nikasil. Runner 180 ide kao dva djavola tako da te nijanse nece biti primetne... AJDE??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima ili zna nekoga ko bi prodao bio bih mu zahvalan, na kraju krajeva moze i za 125 2T Cilindar klip karike i radilica. Runner 2003 Hvala unapred. Mogu radilicu da nabavim polovnu za 130€ Polovan cilindar sa novim klipom 200€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skemba 19 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Moze,meni danas zavrsen od Honde CR 125,a pre toga su mi radili na Aprilijy Falco,Kawasakiju KLX 250 I Suzukiju RM 450Z,svi su bili sa Nikasilom! Samo da bi informacija bila potpuna, treba da se napomene da motor sa gusanom hilznom nece vise nikad da ide tako dobro kao kad je imao nikasil. Runner 180 ide kao dva djavola tako da te nijanse nece biti primetne... AJDE??? mhm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bruja011 0 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: bataja Motocikl: gilera xr2 marathon Prijavi odgovor kao problematičan druze kako je prosla popravka kod Babica i dali se isplati ta zajebancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Gsn. Babic u formi kao pre 20 godina,isplati se. Taj je meni radio Electronika 90,svaki je isao kao projektil. Davno nisam cuo da ga neko spominje i ja sam ga cak izgubio iz vida,bas mi je drago da je ziv i zdrav.Sve pohvale za Babica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...