BATANNN 5 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan nkad mi se nista slicno nije desilo,skuter nece da pali upali kad mu zatvorim na karb.dotok vazduha i pustim tek tad upali,vratim mu filter i radi ali zalosno slabo ide,ako ga ugasim na kljuc posle pali na dugme ako se sam ugasi nema sanse da ponovo upali dok mu nezatvotim filter,masina radi mirno i od jednom se pojavi neki cudan zvuk kao da bruji nesta i tad pocinje slabije gas da prima i ugasi se,zamjenjena je vakum pupica za gorivo,elektricni saug zamjenjen,radilica druga stavljena i novi lezajevi i karike zamjenjene,karburator cicjen iduvane sve dizne nema praske u njemu,ja vise neznam sta da mu radim,ako je neko imao slican problem i rjesio ga nek pomogne POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16118 Napisano Avgust 28, 2012 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koja je Viva u pitanju 2 ili 3 ? Da li si pogledao flater ( usisni ventili ), nalazi se izmedju bloka i usisnog creva, ako su listici odvojeni od kucista agregat gubi kompresiju samim tim ne radi kako treba, proveri to pa javi rezultat ovako izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam taj dio ali u mene ima jedan listic a ne dva,i listic je odvojen od kucista,znaci to nesmije biti tako? ovako izgleda dio sto sam izvadio,jeli ovaj listic treba ovako da stoji ili je kriv??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16118 Napisano Avgust 29, 2012 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je flater od Vive 2, metalni deo sto drze srafici treba tako da stoji, listici ispod toga treba da su skroz priljubljeni za kuciste, ako ima lufta izmedju ne valja ( gubi kompresiju ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Avgust 29, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan uzmi karbonske pa iskroj ili gotove pa zameni ili kupi celu usisnu granu mislim da ima bgm, umesto tog ravnog lamelnog ntila stavi kupasti (kao sa satelisove slike) dobro će ti doći ako planiraš nadogradnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...