Jump to content

Moto Zajednica

SPRINT EAGLE 50CCM

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Zdravo ljudi,

pre 2 meseca sam uzeo Sprint Eagle (polovan godište 2010.) prešao je 12000km i imam jedan ogroman problem potrošnja mu je oko 10l na 100km ili u prevodu pun rezervoar(4,5l) na 50km.

Pa ako može neki savet dobro bi mi doašao.

post-24923-0-40369800-1346074727_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

MIroslav91: probušen rezervoar :D nasmejao si me kad si mi reko to, filter vazduha je produvan pre mesec dana.

eagle50: ne moj da kukaš budi srećan što ti troši toliko ti sa punim rezervoarom pređeš oko 120km ja sam za to vreme sipao 3 puta već :D

ZEMZEM: e to sad nisam siguran što se tiče stanja motora ne znam da ti kažem baš,

motor ide kako treba ide oko 70km/h startnos i sve je tu ok je. ali potrošnja otkida ne znam šta ću. jedan majstor mi je rekao da možda karburator raspia sad ni ja ne znam šta da radim. u kruševcu i nema baš neki servis za motore

• ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

ako je budžen na veći klip onda i potrošnja skače i još ako to sve nije uklopljeno i naštelovano kako treba,recimo stavljena prevelika dizna na karb,potrošnja zna da ubija.

Dosta klinaca budži skutere a da ne zna neke osnovne stvari već radi po svome i onda se svašta dešava.Takav skuter dovesti u red je muka tj ima posla da se sve dovede u sinhronizaciju.

cvaje mogu lepo da se doteraju ali zato i troše.Pitaj vlasnika jel je agregat u fabričkom stanju ili je nešto budžio po motoru pa onda odatle kreni da tražiš,prvo proveri karburator kakve ima dizne i da li radi na njenu sve kako treba

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja