Nixi95 0 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, pre 2 meseca sam uzeo Sprint Eagle (polovan godište 2010.) prešao je 12000km i imam jedan ogroman problem potrošnja mu je oko 10l na 100km ili u prevodu pun rezervoar(4,5l) na 50km. Pa ako može neki savet dobro bi mi doašao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 578 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije probusen rezervoar? Jesi li probao da ocistis filter vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan A ja kukam sto moj trosi 4l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Avgust 27, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan da li je agregat u fabričkom stanju ili je kitovan tj ugrađena mu jača termo grupa od standardne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nixi95 0 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan MIroslav91: probušen rezervoar nasmejao si me kad si mi reko to, filter vazduha je produvan pre mesec dana. eagle50: ne moj da kukaš budi srećan što ti troši toliko ti sa punim rezervoarom pređeš oko 120km ja sam za to vreme sipao 3 puta već ZEMZEM: e to sad nisam siguran što se tiče stanja motora ne znam da ti kažem baš, motor ide kako treba ide oko 70km/h startnos i sve je tu ok je. ali potrošnja otkida ne znam šta ću. jedan majstor mi je rekao da možda karburator raspia sad ni ja ne znam šta da radim. u kruševcu i nema baš neki servis za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Avgust 27, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ako je budžen na veći klip onda i potrošnja skače i još ako to sve nije uklopljeno i naštelovano kako treba,recimo stavljena prevelika dizna na karb,potrošnja zna da ubija. Dosta klinaca budži skutere a da ne zna neke osnovne stvari već radi po svome i onda se svašta dešava.Takav skuter dovesti u red je muka tj ima posla da se sve dovede u sinhronizaciju. cvaje mogu lepo da se doteraju ali zato i troše.Pitaj vlasnika jel je agregat u fabričkom stanju ili je nešto budžio po motoru pa onda odatle kreni da tražiš,prvo proveri karburator kakve ima dizne i da li radi na njenu sve kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...