Shuster 151 Napisano Avgust 26, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR JE KOD MENE PRESAO 30 000 KM,NA MOTORU ODLICAN SET MISHELIN ANAKE,NOVE PLOCICE NA SVIM DISKOVIMA,ZAMENJENI SVI LEZAJEVI NA TOCKOVIMA,LANAC DID ZATEGNUT TEK 30%,SERVIS RADJEN PRE 3OOOKM,SVECICE ULJE,FILTERI I G12 ,OD OPREME BOCNE FABRICKE KOFERE GIVI,ROL-BAR,NA MOTORU SVE FUNCIONISE,POTROSNJA DVOJE PLUS FULL NATOVAREN 6L,AGREGAT RADI SAVRSENO NE TROSI ULJE,VODI SE NA MENE ,REGISROVAN DO MAJA ,PROIZVEDEN 1992 GOD,FARBAN U 4 BOJE,VECINA NALEPNICA NA LAKU,DO SADA BEZ IKAKVIH KVAROVA,LONAC NOV PROHROSKI SA DB KILEROM,AMORTIZERI U DOBROM STANJU,KOCI ODLICNO KO HOCE JOS NESTO O MOTORU NEK POZOVEM CENA 1900E MOZE ZAMENA ZA JEFTINIJI ENDURO UZ DOPLATU 063 284 250 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala dobra, ovaj Shuster je picajzla, što se motora tiče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da mu se zaglavio caps lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Polako krecu ponude....a jedna mi se i dopada.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13054 Napisano Avgust 27, 2012 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od kulturnijih motora u Smederevu od dobrog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Avgust 28, 2012 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A i cena je sasvim kulturna i nije prenaduvana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5003 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A i cena je sasvim kulturna i nije prenaduvana. Ovo sam i ja hteo da kažem, sasvim pristojna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 28, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa kad je pristojna,a vi kupite bajk. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5003 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ja imam 4 motora i ovaj mi stvarno ne treba Gledajući jedan oglas sa istim motorom ovde pre par nedelja sa cenom koja je bezmalo duplo veća, samo sam rekao da je ovo poštena ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 28, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi retardirani,da ne znamo sta je povoljno,pa neko to treba da nam prica...haha,ajd da ne offujemo oglas za ovaj prelep bajk. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5003 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro a sto si se ti javio koji moj sad tu da kakis? Lepo produži 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 28, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro a sto si se ti javio koji moj sad tu da kakis? Lepo produži 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno momci ovo je samo realan oglas za motor,a motor mnogi poznaju....ako neko hoce svezije sl nije problem ali je to to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan jel ima nekih ponuda za kes jer zamena ima koliko hoces???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Avgust 30, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan slika sa moje Bikerske svadbe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan otisla Afrika u Temerin moze off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...