alexanto 4715 Napisano Novembar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Lucky1967: Pripojio sam temu koju si otvorio u vezi svetala za Bev sa postojećom temom o Beverly 250. Za sva ostala pitanja koja budeš imao, koristi ovu temu da dobiješ odgovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako imas spretne prste moci ces da zamenis i bez skidanja far-a,u suprotnom je otprilike kako ti je napisao arakis...evo slika otpozadi da vidis otprilike gde su srafovi da nesto ne polomis. (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan hvallllaaa . . . momci . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Novembar 21, 2014 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oboreno svetlo tesko da ce ti raditi na oba fara ( sem ako neko nije prpravio instalaciju )........ jedan far oboreno, drugi far dugo svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Oboreno svetlo tesko da ce ti raditi na oba fara ( sem ako neko nije prpravio instalaciju )........ jedan far oboreno, drugi far dugo svetlo e to nisam znao . . . ja sam mislio da su oba fara i oboreno .. . i dugo . . to znači da mi je u stvari crkla samo jedna sijalica (od oborenog) ..jer na drugom imam dugo svetlo A može li se prepraviti da budu oba oborena ... i duga po potrebi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sijalica služi za oboreno svetlo a druga za dugo, ne možeš da imaš dva oborena ili dva duga osim ako ne prepraviš instalaciju kao što kaže kolega Satelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sijalica služi za oboreno svetlo a druga za dugo, ne možeš da imaš dva oborena ili dva duga osim ako ne prepraviš instalaciju kao što kaže kolega Satelis. Hvala Alexa, operacija je danas izvrsena, sijalica zamenjena. Pacijent Bevko - preziveo i dobro se oseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak je crkla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak je crkla? .... znaci crkla ... skroz na skroz :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja još jedno pitanje. Naime, kada ugasim motor I IZVADIM ključ iz brave . . .I dalje se pritiskom na dugme može otključati I podići sedište Nekako mi je to ...nelogično . . .da ostavim negde motor I svako može da mi pokupi stvari ispod sedišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja još jedno pitanje. Naime, kada ugasim motor I IZVADIM ključ iz brave . . .I dalje se pritiskom na dugme može otključati I podići sedište Nekako mi je to ...nelogično . . .da ostavim negde motor I svako može da mi pokupi stvari ispod sedišta Kolega, okreni korman skroz nalevo i kljuc skroz nalevo da se i izvuci ga... Tako zakljucavas korman, kao i tu bravicu. Sve dok je korman " ravno" ne moze ti biti zakljucan i gepek. Znaci ,na stender, korman i kljuc nalevo i izvuci ga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja još jedno pitanje. Naime, kada ugasim motor I IZVADIM ključ iz brave . . .I dalje se pritiskom na dugme može otključati I podići sedište Nekako mi je to ...nelogično . . .da ostavim negde motor I svako može da mi pokupi stvari ispod sedišta Kolega, okreni korman skroz nalevo i kljuc skroz nalevo da se i izvuci ga... Tako zakljucavas korman, kao i tu bravicu. Sve dok je korman " ravno" ne moze ti biti zakljucan i gepek. Znaci ,na stender, korman i kljuc nalevo i izvuci ga. HVALAAAAAA puno kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Nista ... i drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora štender, može i na ćopu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 27, 2014 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora štender, može i na ćopu. Hahhaha.... moze i na drvo da nasloni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora štender, može i na ćopu. Hahhaha.... moze i na drvo da nasloni! Znate šta...mnogo ste neozbiljni ! ..... Za kaznu će te od mene dobiti sok od borovnice umesto obećanog piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Novembar 28, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U kom neznanju sam i j zive sto se tice tog zakljucavanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...nego ..jel Bev 250 , 2005, ima vodeno ili vazdušno hlađenje ? . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Novembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svi Beverly-ji imaju vodeno hlađenje, jedino ne smem da tvrdim za 125 ali sam ubeđen da ima i on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojnikd 11 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Тврди слободно, има и он Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i 125, imao sam ga ja pre 5 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si Ti imao ,vodeno hladjenje?????zanimljivoo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Aha ... sigurno je palo "vodeno hlađenje" ...kada je stigao kući posle BJB žurke . . . najbolji način da se otrezniš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih da menjam I prednju gumu 110/70/16 . . . mislim, možda može još jednu sezonu, ali ja bih da je zamenim s obzirom da je zadnja kao nova Michelin City Grip. Koju mi preporučujete, s obzirom da sam još uvek neiskusan bajker ? ... I takođe, na koliko da ih pumpam ? P.S. ..."bajker" - to je onaj koji priča bajke ...jel tako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...