zozon 6 Napisano Novembar 18, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Satnica? Sto ranije krenuti, da ostane vise vremena za pentranje uz brdo i slikanje na vrhu. Zatim skoknemo do Cacka na topao caj, i da vidimo sta se radi u Manculama. Odgovara? Stvar se za sada NE ODLAZE! Ko ne dodje kajace se, ko dodje kajace se!! Ovako je bilo kad sa ustao... Metlu u ruke, pocistio, i vratio se u krevet :'( :'( :'( Dobro jel znas ti da citas? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jutros vise od 50cm snega... Voznja nije otkazana, samo je odlozena. Cim se ovo otopi, idemo. Ako se otopi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jutros vise od 50cm snega... Voznja nije otkazana, samo je odlozena. Cim se ovo otopi, idemo. Ako se otopi... Bezmudicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 18, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jutros vise od 50cm snega... Voznja nije otkazana, samo je odlozena. Cim se ovo otopi, idemo. Ako se otopi... Bezmudicu Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha uhhh uhhh ahahahahahahahahahaha !!!! ;D :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 18, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bezmudicu E neka si mu rekao. Vidis kako Sstruja jazavac voza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 20, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene jutros vise od 50cm snega... Voznja nije otkazana, samo je odlozena. Cim se ovo otopi, idemo. Ako se otopi... Izgleda da će ove subote biti mnogo bolje vreme, pa bi mogli da ga iskoristimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nadajmo se. Ostaje samo problem pentranja na sam vrh jer je 800 mnv u pitanju, sigurno ima dosta snega. Ali ja sam za, u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 20, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Vam put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 23, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja sam za, u svakom slucaju. I ja sam! Ako ti odgovara, mogu u subotu oko 11h da budem u Lazarevcu, pa da produžimo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 23, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja sam za, u svakom slucaju. I ja sam! Ako ti odgovara, mogu u subotu oko 11h da budem u Lazarevcu, pa da produžimo dalje. Cekajte na mene! Ja cu negde u podne ( manje zavisi od mene ), ali sam dole sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 23, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sasha i ja cemo vas cekati uz caj I cim dodjete - krecemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte da cu se i ja pojaviti na caju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemo 0 Napisano Novembar 23, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki kontakt za polazak iz Beograda? Sanse kod mene su 50-50 al nikad se ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 23, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da dodjes u Lazarevac do 11h. Moj mob je 064-1129246 pa se organizujemo za dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo danas do Ostrvice i bilo je fantasticno. Ekipa je u sastavu Sasha i Vesna, Dule-pop, Zema i ja. Ona stencuga je mnogo velika, dusu smo ispustili do vrha. Na momente je bilo jako opasno, narocito poslednjih 20 metara gde smo se Dule i ja pentrali po skoro vertikalnoj steni, prateci neku pukotinu u njoj. Mnogo pomazu gvozdene sipke pobodene na odgovarajucim mestima, bez njih ne bi izasli... Vise me je iscrplo smejanje nego sam uspon, mislim da ce me nekoliko dana boleti stomak od smeha. Mozete misliti kakvi su bili komentari... Nadam se da ce drugi napisati vise, ja jedva gledam, a sutra me ceka druga voznja. Neke detalje, ako bude potrebno tek prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ukratko bih samo hronoloski poredjao fotografije. Ima i mali video klip ali on stize kasnije. Izmena: stigao je - Zahtevam od Lalajka da u svome stilu, sa manje slika a vise reci, da vidjenje danasnjeg dana. Ekipa u sastavu Vesna, Sasa, Lalajko, Zemo i dule_pop se okupila, okrepila i krece. Posle izvesnog vremena, u daljini se vidi cilj. Put krivudav, dosta dobar asphalt, mada vode i rizle koliko hoces. Motori su dosli dokle se moglo, nastavak peske. Predah. Kakav crni predah. Dusa nam je bila u nosu. Ja sam bio gola voda, ko zna koliko puta sam zastajao da broj obrtaja srca vratim u opseg koji se moze preziveti. Verujem da su i ostali imali slican filing. Na ovoj slici Lalajko pokusava da se osmehne. Idemo dalje. Slika ne docarava strminu. Dogovorili smo se da slike na kojima se vidi kako neko od nas cetvoronoske baulja uzbrdo, siri auditorijum ne vidi. Belo-crvene oznake na stenama oznacavaju “najbolji put” do gore, valjda. E, pa nekoliko tih oznaka je Lalajko prevideo i krenuo “precicom”. Slika ne moze prikazati opasnost u kojoj se nasao, mozda tek izraz lica po savladjivanju, mesta nazvanog “Lalajkov prevoj”. Deo ekipe je batalio penjanje do samog vrha, ali nije ostao besposlen. Sa fotoaparatom u ruci nema penjanja po ovakvom krsu i napor je svaki cas ga vaditi iz dzepa ili torbice. Ostaci zidine Prilaz samom vrhu je preko vertikalne stene. Kroz jedan usek od 20-30cm za smestaj nogu, uz pomoc u stenu zabodenih gvozdenih sipki se izlazi na vrh. Slikanje ovog dela, amaterima i bez kondicije kao sto smo L. i ja nije moguce, zbog borbe na zivot i smrt sa provalijom. Vrh brate. Tuda smo prosli. Gore nema puno mesta tako da su drevnim osmatracima zidine davale malo vise prostora. Nasi motori u daljini. Horizont. Povratak je bio jeziv. Ja sam na jednom mestu skliznuo dobrih nekoliko metara niz mahovinom obraslu kamenu plocu. Na drugom mestu smo se 5-6 minuta dogovarali kako da predjemo rastojanje manje od metra. Obozavam kamenjar i ne mogu da odolim da postavim jos par slika istog. Dok smo se spustali, sunce je radilo istu stvar. Posle kafice kod pravih srpskih domacina, povratak. Kako rece Lalajko po mraku nismo videli rizlu pa smo brze stigli u Lazarevac. Zemo i ja produzismo za BG, dok su Vesna, Sasa i Lalajko resili da se jos malo druze. Sve u svemu izuzetan dan, mozda poslednji u kome nam lepo vreme pruza svoj zadnji trzaj u ovoj godini. Ako nije tako videmo se prvog sledeceg. Ogroman pozdrav saputnicima i sapatnicima u danasnjoj avanturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji komentari: Razgovor: -Vidi zmije! -Izgleda da je sarka... -Ajd sto je zmija, nego sto je velika! Sasha, (zadihano): -Ovo je na Internetu lepse izgledalo! -Kakv ti je to osmeh? -Nije osmeh, to je facijalni grc! Pokusaj varanja: -Da mi slikamo ovaj mali vrh, pa da Photoshopom obradimo... I jos mnogo, mnogo komentara, koji su samo otezavali stvar, jer je uz smejanje sve ovo bilo mnogo teze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Novembar 25, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Extra, sada mi je jos vise zao sto nisam isao sa vama.Nego kod koga ste ostavili motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Extra, sada mi je jos vise zao sto nisam isao sa vama.Nego kod koga ste ostavili motore? U dolasku smo upoznali jednog cicu koji nam je dozvolio da motori budu kod njega u dvoristu, ispred same kuce. Po povratku su nam ljudi skuvali i kafu i nudili i klopu i sve ostalo sto su mogli da nam ponude. Sjajni ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Lalajko, verovatno si cuo tada, ja sam rekao tim ljudima da cu sigurno ponovo doci na prolece i oduziti se na gostoprimstvu. To mora da se ucini i tu obavezu preuzimam na sebe. Znas koliko smo bili mokri po silasku, i pricali o voznji u takvom stanju po hladnoci. Druga stvar, kad sam se malo odmorio i sabrao utiske, shvatio sam da bi se rado ponovo provozao tamo i popeo. Jednog vedrog majskog dana eto mene gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija kod mene! Kad sam sisao odozgo bio sam uveren - nikad vise. Ali tamo moram da odem opet. I opet. Mozda je maj malo kasno, poizlazice zmije. Nego da potrefimo jedan suv i suncan zimski dan pa da repriziramo? Znam da ima jos dosta zainteresovanih! Jos da dodam, ako se ponovo bude islo: obavezno udobna odeca za penjanje - trenerka i patike, laksa jakna. Obavezna rezervna majica, duks, mozda i carape, pa se po silasku presvuci. Obavezno poneti nesto slatko (Hvala Sasha!!!!) i flasu vode. Mi sve ovo nismo uradili, ali da znate, ako neko ode bez nas (sto nije u redu!). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 27, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo i nekoliko sličica sa moje kamere.... Ekipa na okupu... Cilj na vidiku... Ovako je bilo na početku... Ovako na pola puta... A ovako na kraju... (za one koji su imali snage i hrabrosti) Pogled na dolinu... (utešna nagrada za one koji su ostali na pola puta) Još malo zanimljivih detalja... Zmijče (možda mrtvo, a možda i nije)... Da nije veliko samo pola metra, moglo bi da bude pravo gorsko oko ili krater ugašenog vulkana... Na kraju, evo kako je to izgledao uživo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...