Jump to content

Moto Zajednica

Oboren motociklista na uglu ulica Ratka Mitrovića i Kneza Višeslava, 24.08.2012

Recommended Posts

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Danas oko 12:30h je oboren motociklista na raskrsnici ispred Eko pumpe. Kad sam stigao do ambulantnih kola, kolegu su već ubacivali unutra, pa sam zapodenuo razgovor sa njegovom suprugom. Motocikl je, saznao sam od nje, prolazio kroz raskrnicu pravo, kada mu je prednost oduzeo Citroen C2 sive boje. Došlo je do kontakta, pri čemu je kolega očešao desnu stranu Citroena, takođe svojom desnom stranom motocikla.

Koliko sam saznao, vozač motora se žalio na bol u šaci i jednom od skočnih zglobova. Nisam saznao kako se zove, ali je visok oko 190, kratko ošišan i ima oko 35 godina. Sa suprugom živi u ulici Lipe, na Ceraku. Šteta na Citroenu je značajna, a na Transalpu je otišao vizir, prednja maska ispod fara, desni migavac i desna maska. Mislim da je i korman iskrivljen, jer sam po izvršenom uviđaju pomogao koleginoj supruzi da motor vrati ispred zgrade u kojoj žive, pa sam u vožnji video da je položaj desne ruke krajnje čudan.

Kolegi želim brz oporavak i da mu se ovakve stvari više ne događaju!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Festina lente!, 260 postova
  • Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom

Upravo sam razgovarao sa kolegom, zove se Dejan i na sreću ništa nije polomio, sve je snimljeno u UC-u, malo ga boli noga jedino.

Saznao sam od njega da je prolazio kroz raskrsnicu, dok je Citroen prošao kroz čisto crveno sa njegove leve strane i pošto je video njega na motoru ukočio u mestu (!?) ispred njega. Dejan ga je udario u desnu stranu i pao na krov automobila. Pukom srećom nije teže povređen. Citroenom je upravljao mlad, neiskusan vozač.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja