malitomic 2114 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/liberty125/ Ovo su reci prethodnog vlasnika sa kojim se u potpunosti slazem. Ovaj skuter sam dobio u zameni, Izvrsio prenos i odjavio tablicu. Registrovan je jos nekoliko dana tj. do 24.8.2012. Sa skuterima nemam nekog iskustva, ali ovog bi ocenio da je iznad proseka sa cenom ispod proseka. Cena je 500 evra, a evo i danasnjih slika Tel 064/319-4349, bez zamena, hvala. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoja Inazuma došla ovde kod mene u N. Sad ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2114 Napisano Avgust 20, 2012 Drug član, 1313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoja Inazuma došla ovde kod mene u N. Sad ? Nije bas u N.Sad ali je u komsiluku, u Srbobranu. Dao sam je u zameni sa Liberty i nesto love. Greota imati onako lep motor a nemati mogucnosti da ga cestito vozis. Inace skuterce je potegao od Srbobrana do Beograda a da nije ni stucnuo, a prvi vlasnik iz N.Sada sa kojim sam radio prenos ima 70 godina i koristio ga je kad ide na pecanje A objasnjasvao mi je i tehniku voznje gde nikako ne smem kociti u krivini a ni dodavati jako gas dok sam jos u nagibu, jer kaze moze da se padne 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2114 Napisano Avgust 23, 2012 Drug član, 1313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...