nasaStvar 217 Napisano Jun 13, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao mi ovaj u veterniku da je na varijatoru nesto kao treba da se skine pa da posalje negde nemam pojma 3000din i onda nece skripati 10000km a kao i nov varijator da stavis iato ce da skripi kao takve prave..tako mi rece majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veniamy 3 Napisano Jun 14, 2015 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je najverovatnije tzv. "Elephant roar" ili urlikanje slona, jer zvuk skripanja lici na urlik slona. Desava se zbog vrste materijala feroda kvacila i to kod polaska iz mesta pa do nekih 20km/h. Nije ozbiljan problem osim tog zvuka koji nervira i manje vise leka nema, mogu se obrusiti ferode i unutrasnjost zvona smirglom 100 i onda nema skripanja par stotina km ali se vrati. Jedino resenje je zmena feroda ali ne fabrickim vec negde da nalepis duge i da centriras kvacilo ili neko sportsko kvacilo da stavis tipa dr pulley. Moj skripi vec 20000 km, i mene je nerviralo ali navikao sam, s tim da se to skripanje javlja i nestaje samo od sebe na svakih 200-300km nekad ne skripi mesecima, uglavnom vise je neprijtnost nego problem i razlog za brigu. Sa druge strane kvacila su im neverovatno izdrzljiva i dugo traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jun 14, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast razumes se vise 10x nego majstor u ovlascenom servisu skripanje je do detalja kako si opisao sve se tako desava znaci nekada skripi nekada ne najbitnije mi je da se nemoze desiti neki veci kvar ili da mi se ne pokvari negde motor a na skripanje cu se navici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari poceo je skuter juce da mi se gasi kada stanem odnosno kada je na leru sto bi se reklo samo obrtaljka padne ispod 1000 i ugasi se a u voznji normalno lepo radi sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16447 Napisano Jul 8, 2015 Integrisan, 9434 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Karburator te najv. zeza svecicu, f. vazduha prekontrolisi pa po potrebi zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Filter vazduha menjao pre mesec dana bio je uzasnooo prljav...hmmm znaci kod majstora nekog da teram da vidi karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 10, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas u 15:30 iza betanije kod ovog majstora sto mi neko preporuci sve zaklucano zatvoreno ,moram traziti dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8267 Napisano Jul 10, 2015 Drug član, 1738 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ti ja preporucio Vuleta... Poslao sam ti njegov mob na pp pa se cujte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis je naravno bio u pravu karb ociscen svecica zamenjena,a jos je bio problem sto se neka gumica raspala na grani izduvnoj pa je propustao fals vazduh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano Jul 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Satelis je uvek u pravu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda neko zna gde mogu da nabavim filter vazduha za Xciting 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moto bike Novi Sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju ga, sve sam radnje "prozvao" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 29, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se potrudim da to rešimo.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam menjao pre koji mesec u ovlascenom servisu u novom sadu..Ako ti mogu pomoci javi mi oni su blizo mene mogu da odem da ti proverim kupim posaljem...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 80 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je para filter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bas potrazio racun 2 maja sam menjao bio je 2150 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 80 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Imaju li u tom servisu ceo potrosni materijal za kymca? Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Avgust 29, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 0216302320 nazoves ih i pitas i cene i sve sto te zanima.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko kostaju plocice zs 500cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 1, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Иди у Moto bike у Кисачкој улици па се распитај,тамо има сигурно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bio nemaju zadnje nigde ali sam nasao na kraju kolega Alexa mi je dao kontakt..hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran ali mialim da mi je komplet bio negde oko 60e iz orginala, a mozda cak i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 1, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kopmlet zsdnjoh je 80e u ovlascenom ali sam odustao od toga inace u radnjama su od 1500 do 3000din ipak hvala originalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja sam bio u tom fazonu dok sam vozio exciting, stvarno mnogo dobar motor ali cene delova zamenskih su mu stvarno dosta pa cak i after market su skupi....ali sve u svemu jako dobar motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...