JOE 0 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Imam Suzuki TS 50 XKM i treba mi neki kit za njega od 80ccm e sada ne bih bas da placam 400-500 evra ali do 150 ako se moze nesto naci ne treba da bude original znate vec (klip,radilica,...) ja bash ne znam sta sve treba ako neko zna unapred hvala.!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste je motor da pogledam dali ima moj ortak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 10, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 93 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema sanse za 150 e ,kupovao je prijatelj za skuter (bez auspuha) preko 500 jura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo sa sve radilicom, sama radilica je preko 150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada trazis original kit onda je 500 evra a kada se kupuje ovako kako ja hocu (pojedinacno) ne izadje ti vishe od 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada trazis original kit onda je 500 evra a kada se kupuje ovako kako ja hocu (pojedinacno) ne izadje ti vishe od 200 Druze ako neverujes za cenu sto pitas za savet , mi ti govorimo kako jeste a ne kako bi ti voleo!! Nema ljutis "sela vi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 13, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada trazis original kit onda je 500 evra a kada se kupuje ovako kako ja hocu (pojedinacno) ne izadje ti vishe od 200 Druze ako neverujes za cenu sto pitas za savet , mi ti govorimo kako jeste a ne kako bi ti voleo!! Nema ljutis "sela vi" E, a rekli su da može da se nabudži - đunta od 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada trazis original kit onda je 500 evra a kada se kupuje ovako kako ja hocu (pojedinacno) ne izadje ti vishe od 200 Pazi kad nema teorije da se uguras u 200...moze ako planiras da ostavis serijsku radilicu i uzmes polovne delove.... Tebi treba radilica, klip sa karikama,cilindar, glava cilindra,komplet semeringa i dihtunga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan treba mu i karburator drugi za taj 80cc kit..njegov je ugusen i mali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Em ti je skupo, em ti ne treba! Sa 15 godina bi bilo najbolje da vozis 50ccm (normalnih) i da uzivas. Ima vremena, nece motori nigde da pobegnu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa bi valjao i neki auspuh i filter...Skup je to sport, mnogo skup, stedi pare za veci motor, taj ce ti dosaditi i ako ga nabudzis a onda ces da vrisnes lovu jer si mnogo ulozio u njega pa ne mozes da se uklopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti one linkove za derestriktovanje tvog motora, ako tako uradis, imace 6-8ks, sto je za jednu pedeseticu vise nego dovoljno...zasto se izlazes nepotrebnom trosku, a mozes da imas isto bez ikakvog ili malog ulaganja (ako to malo das majstoru da ti otpusi auspuh i karburator)? Veruj mi, razlika je ogromna...u takvom stanju (sa restrikcijom) taj motor ne prelazi 5-6000 obrtaja...derestriktovan ce ici minimum do 10 i brze primati gas.. Ako nisi iz Beograda, i nemas koga u mestu gde stanujes da ti to uradi, raspitaj se ovde na forumu za brojeve telefona majstora koji rade dvotaktase, zovni lepo, kazi koji model imas i pitaj da li moze nesto da se uradi...pa kad ti neko lepo pozitivno odgovori, cim otopli put pod gume, provozaj se do Beograda (eto celodnevne avanture), otkloni blokade i kuci se vracaj sretan. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan e hvala svima a najvishe shestiu. Da se vratim na pre nekoliko poruka NE LJUTIM SE !!!!! A samo da kazem da nisam nasao nista na onim linkovima sto si mi poslao i trazo sam i dalje na google i nisam nasao kako da ga derestriktujem.A sada mi je motor kod Romana u Futogu ako neko zna tacno kako se derestriktuje ovaj motor stvarno cu mu biti zahvalan. Shesti posto vidim da ti imas nekog iskustva sa ovim motorom da li znas sta je upitanju??? HVALA. P.S. kada bi ima 6-8 konja (barem 70-80kmh) ja bi pevao i nebi trazio nista vishe posto josh malo punim 16 pa dolazi 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Posto se ne razumem bash a cuo sam da onaj k&n filter dosta pomogne i da nekih 2ks da li bi bilo pametno da njega uzmem i koliko bi kostao za ovakav motoric???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan P.S. kada bi ima 6-8 konja (barem 70-80kmh) ja bi pevao i nebi trazio nista vishe posto josh malo punim 16 pa dolazi 125ccm O tome ti ja i pricam, znaci jos malo ces kupovati novi motor, zamasli da ulozis u ovaj nekih 200e a na kraju kad ti frka da ga prodas niko ga nece po ceni u koju se uklapas, treba ti lova, puknes nekih 300 e, pa se ceses gde te ne svrbi.Ovako pokusaj neku alternativu kao sto su ti vec predlozili.K&N nije mnogo skup, mislim da je oko 30-40e ali da bi on imao ucinka trebaju ti vece dizne i novi auspuh a to znaci...Da, bas tako, jos para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 13, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan nesto sam trazio i nasao sam ovo jel zna neko da prevede :'( "my cousin had a ts50, from what i can remember when i was replacing the bore after it heatseized, i cant remember any plastic washery things between the carb and the inlet, should just go straight into the reed block, take out the metal reeds and replace with some boyeson(spelling??) fibre reeds, makes em rev quicker from tickover to full whack instead of em building up revs, or go for a big bore kit, cheap enough to buy dont get secondhand as rings are hard to buy for them after a few honings. also a big one exhaust system works well. those were the days!!!!!!!! hope this helps. tony (blue) ps.. if the plastic thing is in the inlet, there must be a way of getting it out without cutting it out, was put in there!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako... To je prica o ulazu u cillindar (iz karburatora), i koliko sam shvatio, imaju neke plasticne podloske koje ogranicavaju protok - treba ih izvaditi. E sad..Sigurno ti je i auspuh ugusen, znaci na izlazu iz cilindra, sigurno imas podlosku...i to treba izvaditi...unutra (u ekspanzionoj cevi ) sigurno imas jos nesto...i naravno na izlazu, kod prigusivaca...zato ti je motor tako tih..."otpusen" auspuh se dere k'o lud...tvoj motor je verovatno tih...znaci treba ti neko da ti skloni te blokade iz auspuha, i pogleda karburator...taj motor postoji u vise varijanti, od 3-8ks, i cisto sumnjam da su se oni zezali sa konstrukcijom motora da to postignu...dvotaktna masina je jednostavna, i u ovom slucaju, restrikcije su SIGURNO u karburatoru i auspuhu...to sto ti motor (verovatno) ne prelazi 6000 obrtaja je kriv auspuh...po otpusavanju ce se lakse vrteti i ici na vise obrtaje = vise snage...moguce da je i karburator malo ugusen (npr. plasticne podloske u izlazu..) To je sve tako lako videti bilo kom majstoru, da je glupo dalje o tome traziti...jedino treba da ima volje da pogleda tvoj karb i auspuh i da ga ne mrzi da skine i otkloni derestrikcije... Znaci rekoh, ako nemas majstora koji ce to da uradi tamo gde zivis (ja opet zaboravih ), pitacemo ovde preko foruma nekoga, pozoves lepo majstora telefonom i dogovoris voznjicu do BG-a cim malo otopli...i imaces odma' duplo jacu masinu P.S. Auspuh ce verovatno morati malo da se secne... Hajde, veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sinko, ne diraj ništa... na proleće lepo to prodaj nekom detetu da ima na čemu da uči da vozi, a ti ne gubi vreme, nego za to vreme uči školu i skupljaj pare za neku 125-icu, moj ti je savet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, cika-cope uvek spreman da pomogne iskusnim savetom (motoristicko-zivotnim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan E sada ja sam pogledao (skinuo) auspuh i nista nisam nasao vidi se deo gde je bio neki cep ili nesto ali to je izbruseno velicinom i kolki je izduv (uglavnom kolko i treba) pa mozda je karburator posto je na njemu sada od 12mm a to mi se cini MALO!!! i njegov standard klip je 41 ali nije elko pa sam mislio da li bi bilo bolje da nadjem elko klip ??? i uz to da stavim veci karburator i da kupim k&n filter i jos malo neke dorade i mislio sam da to moze da izvuce 80 kmh ??? e sada treba mi pomoc gde da nadjem filter,i GLAVNI DEO a to je gde da nadjem elko klip za ovaj motor??? karburator kolko ja znam moze da se stavi od neceg drugog npr. YAMAHA Dt 50 to mu dodje neki isti fazon a kod nje je standard 18mm cini mi se !! da li neko zna sta josh moze da se uradi a da nije neko veliko BUDJENJE!!!????? hvala unapred!!! P.S. proverio sam i to da li ima te neke plasticne delove i to ne postoji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 17, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan E sada najnoviji momenat kod ovog mog "loodog" motorica!!! Rastavio sam ga skroz i pogledam oko klipa nesto i vidim da nije original klip!!! Stavljen je duzi klip i on ne moze da otvori dovoljno. I odem kod Romana i narucim NOV klip a on ni 5 ni 6 vec 70 ojrica rodjace!!! :o i ja sta cu dam mu i sada sam mrtav dok ne dodje tak klip i ne proverim da li sam UZALUD davao tolike pare ili sam uspeo da ga "probijem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 17, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan ufff, pa bogami lepa cifra za 41 klip...tol'ko bi te kostao zamenski sportski klip za neku full cross 125-icu...hmmm...mozda si trebao pitati nekoga u Bg-u (pozvati telefonom) i pitati da li ima taj klip sto ti treba... Da li ti se auspuh cuje glasno ili tiho? Trebalo bi da je dosta glasan ako je otpusen, u suprotnom, sigurno ima komore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOE 0 Napisano Novembar 17, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Backa Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma cuje se kao novi atx ali bash novi ako znas kako se cuje. ima moj drug Yamahu DT i njegov se cuje dosta jace nego moj. A sto se tice klipa pa bogami jeste me odrao ali sta cu moram uzeti posto mi cale sada ide u inostranstvo i dolazi tek za 1.5 mesc tako da cu morati sam da ga stavljam bice tu svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 17, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je auspuh sigurno ugusen...nosi to kod nekog majstora da pogleda i da otpusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...