LJepoja 0 Napisano Novembar 21, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ispravi li ti taj ram ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos, u petak mi je masina van rama pa onda nosim od jednog do drugog majstora sto ste mi preporucili jer sam tek pre nedelju dana skupio neke pare ;D Zvao sam ih skoro sve i svi kazu : zavisi, moramo da vidimo..... Ali od 500 pa nagore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 31, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je zavrseno, radio mi je Peca iz Sremske Mitrovice i sve je uradio svaka mu cast. Ostalo mi je jos da ofarbam oklope i neke sitnce ali u sustini sve je uradio dolicno. Ispravka rama 500 e i stapove jos 100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...