Clutch&Brake 70 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo. Resih da krenem na more 22.8 na par dana. Prvi mi je put i hocu da bude iz ljubavi dajte mi malu pomoc i vase savete i iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja preporučujem put preko Žabljaka. Pregledne krivine, nov asfalt - desetka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4872 Napisano Avgust 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Toplo savetujem izbegavanje Ibarske magistrale. Od Užica imaš više putanja: preko Pljevalja, Žabljaka, Nikšića na Risan ili u Bosnu pa na Višegrad, Gacko, Trebinje pa na H. Novi. To je malo skuplja varijanta jer ti treba zeleni karton za Bosnu a ako ideš preko C. Gore jok. Imaš takođe opciju da u Bosni pre Tjentišta skreneš za C. Goru pa kanjonom Pive do Nikšića i dalje za Risan... Kojim god putem da pođeš - nećeš pogrešiti. Naravno ostaje i ruta preko Brodareva pa uz kanjon Morače ali mislim da su ranije navedene rute atraktivnije. Sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se vratili preko Zabljaka i planiramo krajem meseca ponovo istim putem na moto skup u Herceg Novi. Put, krivine i priroda su prva liga, tako da je putovanje motorom tamo prava uzivancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Avgust 13, 2012 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ... zavidim ti! SRECAN PUT I USPESNU VOZNJU ZELIM! Sledece godine planiram i ja Poz i lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isao i vratio se preko Zabljaka, put je fenomenalan i zao mi je sto nisam isao motorom (ne bih bas mogao da strpam decu u bisage). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Avgust 13, 2012 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se obično odmara? Neka preporuka ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Toplo savetujem izbegavanje Ibarske magistrale. Od Užica imaš više putanja: preko Pljevalja, Žabljaka, Nikšića na Risan ili u Bosnu pa na Višegrad, Gacko, Trebinje pa na H. Novi. To je malo skuplja varijanta jer ti treba zeleni karton za Bosnu a ako ideš preko C. Gore jok. Imaš takođe opciju da u Bosni pre Tjentišta skreneš za C. Goru pa kanjonom Pive do Nikšića i dalje za Risan... Kojim god putem da pođeš - nećeš pogrešiti. Naravno ostaje i ruta preko Brodareva pa uz kanjon Morače ali mislim da su ranije navedene rute atraktivnije. Sretno! A odkad to gospodine uredniče ne treba zeleni karton za C.G??? Možda ga tebi slučajno nisu tražili ali inače za svaki izlazak van matične zemlje je obavezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Avgust 13, 2012 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Toplo savetujem izbegavanje Ibarske magistrale. Od Užica imaš više putanja: preko Pljevalja, Žabljaka, Nikšića na Risan ili u Bosnu pa na Višegrad, Gacko, Trebinje pa na H. Novi. To je malo skuplja varijanta jer ti treba zeleni karton za Bosnu a ako ideš preko C. Gore jok. Imaš takođe opciju da u Bosni pre Tjentišta skreneš za C. Goru pa kanjonom Pive do Nikšića i dalje za Risan... Kojim god putem da pođeš - nećeš pogrešiti. Naravno ostaje i ruta preko Brodareva pa uz kanjon Morače ali mislim da su ranije navedene rute atraktivnije. Sretno! A odkad to gospodine uredniče ne treba zeleni karton za C.G??? Možda ga tebi slučajno nisu tražili ali inače za svaki izlazak van matične zemlje je obavezan. Od pre par meseci...ostalo je jos da je potreban za BiH i Makedoniju. Inace, ja bas preporucujem deo ibarske juzno od Kraljeva prema Pazaru...sigurno jedan od najboljih puteva za motor u zemlji. Moze i od Pazara preko Pestera na Novu Varos pa se dalje od Prijepolja odvojis za Pljevlju, Zabljak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 14, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan ja i moja jaca polovina idemo 24 do pule pa se spustamo jadranom do herceg novog! prvo stajemo kod Strasila u pozegi pa kod Mileta u pulu pa makarska i tako redom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clutch&Brake 70 Napisano Avgust 14, 2012 U prolazu, 61 postova Motocikl: BMW k1200s CX500 Caferacer CB650 Caferacer Java 350 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se ako stigneš u hn do nedelje. Tamo sam od srede do nedelje t.j u nedelju krećem nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 15, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan bicu al 31-1-2 u herceg novom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo. Resih da krenem na more 22.8 na par dana. Prvi mi je put i hocu da bude iz ljubavi dajte mi malu pomoc i vase savete i iskustva. Bolje da si put odlozio za nedelju dana kada je i moto skup u Herceg Novom,dosta ljudi ce ici u HN ipak je to skoro kraj sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pametnjakovich 15 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...-Nis-Leskovac-Vranje-Kumanovo-Prilep-Bitola-Kozani-Ioannina-Perveza-Lefkas-Vasiliky-Gyorkaster-Tirana-Shkodra-Podgorica-Cetinje-Budva-Herceg Novi-Trebinje-Gorazde-Visegrad-Mokra gora-Bajna Basta-Valjevo- cuvaj se, covek presao 3000 km i u HN mu idioti, crnogorski nacionalisti, izgrebali cela kola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Burazeru, Sinoc sam sa zence dosao iz H.novog preko Trebinja,a putovao sam svim rutama koje se pominju u proteklim godinama. Ako vozis enduro masinu onda je po meni najlepsi put...Bg,Ub,Va,B,basta,Tara,kremna,Visegrad,Gorazde,Foca,Scepan polje,Pluzine,niksic,Grahovo,Risan i H.Novi i to ti je od BG otprilike 530 km. Predeli su predivni narocito Foca/ Scepan polje/ pluzine kanjon Tare pa pivsko jezero Milina (tim putem sam ove godine odputovao u H.N). Pazi se radara kroz Bosnu na deonici oko Gorazda i put Foca Scepan polje ima 15 km uzanog puta preporucena bryina 40 km/h. usput ima i dva rafting centra na koje preporucujem da svratis. Za bosnu ti je neophodan ZELENI KARTON a ya CG ne. A povratak napravi preko Trebinja gde je put kraci oko 25 km i moj savet je da izbegnes ibarsku u svakom slucaju zbog guzve i previse policije. ako ne vozis enduro masinu onda Bg,Ub,Va,Kosjeric,Uzice,Prijepolje,Pljevlja,Zabljak,savnik,Niksic,Grahovo,Risan i H.Novi i to ti je najkraci put kojim sam ja vozio i imas samo jedan granicni prelaz,put je ODLICAN, poydrav i srecan put....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...