Mikka 431 Napisano Novembar 14, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ja glasam za Daneta, sto je dosao sa kablovima da upalim onu moju kantu i za Komu, dao mi je punjac za akumulator ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Novembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je da svako treba da pomogne svakom ma ko to bio. Nebi da nikog izdvajam na lestvici najbolji i najgori. Sto se licno mene tice niko nece ostati uskracen za pomoc a isto to ocekujem od svih vas. Ja sam trazio pomoc na forumu i za kratko vreme je problem resen(Ernesto) al bi blo glupo samo njega da izdvajam posto su mi se mnogo ljudi javilo da pomognu. Dajem svoj glas BJB-zajednici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je glasanje bezveze.Svako ima pravo da pomene pojedinca koji mu se je nasao u nevolji i to je OK.Tema predusretljivost treba po meni da ojaca veze izmedju nas samih jer ipak smo mi grupa ljudi koju veze jedna jako lepa stvar koju shvatamo na najlepsi nacin. Ja sam primera radi, a polazeci od sebe, u svoj telefon ubacio brojeve aktivnijih ljudi sa foruma geografski rasporedjenih na sve cetiri strane iz razloga zlu ne trebalo, putovanja, posla itd... Po meni , a kazem polazim od sebe , to je priprema za predusretljivost na svaku temu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...